Despre Metoda RECALL HEALING

Ce ne ofera Metoda Recall Healing?

Una dintre cele mai mari tragedii ale psihicului concentrat pe rezolvarea situatiilor conflictuale este ca el nu observa: nu vede padurea din cauza copacilor. Suntem capabili sa fabricam nenumarate obiectii pentru a le explica altora (si, bineinteles, noua insine) de ce ne invartim tot mai rapid in aceleasi cicluri de trairi, emotii, experiente… conflicte.

Acest lucru se intampla la nivelul constientului nostru, care cuprinde doar 10 % din tot ceea ce am trait in viata noastra pana acum! Insa memoria celulelor noastre, subconstientul nostru stie ADEVARUL.

Sa luam un exemplu concret: la varsta de 10 ani invatatoarea de la scoala ti-a spus ca “nu esti in stare” sa scrii la fel de frumos ca… si ai simtit o nedreptate fata de tine, te-ai simtit devalorizata…

Dar oare s-ar fi intamplat la fel daca parintii tai ar fi fost acolo? Cum s-ar fi intamplat oare intr-o situatie ideala? Tatal tau ti-ar fi luat oare apararea, iar mama ta te-ar fi imbratisat si te-ar fi verificat sa nu fi patit ceva? (aceasta nevoie se afla in spatele puterii copiilor: “tatal meu este mai puternic si ma apara… mama mea este alaturi de mine si ma intelege in orice situatie”).

Din pacate, nu asa s-a intamplat si de aceea in sufletul tau a ramas un resentiment: ei au fost cei care ar fi trebuit sa te apere. Chiar mai grav este sentimentul de vina, deoarece copiii (in mod subconstient) iau totul asupra lor si se invinuiesc intotdeauna pentru lucrurile rele ce li se intampla: “nu am fost cu siguranta un copil destul de bun… si de aia nu au fost parintii mei alaturi de mine”. Ca si copil, desigur, nu putem pune toate acestea in cuvinte, doar emotiile se invart in noi, carora nu le putem da sens la nivelul nostru de constiinta la acel moment. Insa deja atunci s-a “instalat” in noi programul de autodevalorizare! Mai tarziu, constient noi putem spune ca “eu nu ma simt devalorizata”, dar subconstientul nostru tine bine ascuns acel program din copilarie si ne ajunge ca mai tarziu cineva sa ne critice, sa ne spuna ca ceva nu facem bine si deja “butonul nostru” este apasat si se activeaza acel program de care nu suntem constienti… si apare suferinta, “boala”! Este doar un exemplu, dar cate astfel de trairi avem in copilarie?

Pentru a aduce aceste memorii la suprafata, trebuie sa mergi inapoi in timp si aici iti ofera mare sprijin uneltele primite la seminariile Recall Healing sa poti gasi acel “conflict programator” si – ceea ce este si mai important decat conflictul in sine (!!!) este: sa poti identifica emotia, trairea care se afla sub acel conflict anume pe care ai trait-o acolo si atunci la varsta de zece ani, chiar daca cu constiinta ta de azi, de la distanta multor ani de viata, deja ai o parere total diferita despre cele intamplate. Cand incepi sa citesti din subconstient cu ajutorul instrumentelor oferite de Dr. Gilbert Renaud, mintea constienta nu mai are nicio sansa de a ascunde adevarul! Dar ce este mai important: atunci cand descoperim, observam si intelegem, se va SCHIMBA rezultatul experimentului!

Mamici si tatici! Daca copiii vostri sunt raniti sau li se intampla o nedreptate, de obicei le explicati cum sa invete sa se apere singuri!!! Puteti preintampina multe suferinte daca pe aceeasi cale va cereti IERTARE de la copil pentru ca nu ati fost langa el in momentul critic si astfel sa-l asigurati ca daca ati fi stiut ce urmeaza sa i se intample, ati fi facut orice omeneste posibil pentru a preveni sa se intample acel lucru. Pare un lucru minor, si totusi, conexiunea dintre voi poate deveni mult mai profunda si mai intima daca copilul vostru simte ca il intelegeti. In definitiv, Recall Healing este o munca a constientizarii.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu