“Dictionar ilustrat al gesturilor” de Joseph Messinger

gesturi,comunicare nonverbala,discurs,gestica,imagine socioprofesionala,tonus muscular,trasaturi faciale,limbaj gestual,carte,incredere,stima de sine,castig,programare neurogestuala,schimbare viata,profesori, diplomati, agenti de vanzari, recrutori, psihologi, instructori, pedagogi, consultanti, avocati, medici

Atat in limbajul verbal cat si nonverbal, gesturile au o deosebita insemnatate.

Decodificarea a peste 1 000 de gesturi ale vietii cotidiene, a compatibilitatilor dintre indivizi in dragoste sau la locul de munca, precum si a motivatiei esecurilor si a succeselor fiecaruia este extrem de importanta intr-o societate aflata in permanenta schimbare.

Cu totii suntem afectati de limbajul gestual. Acesta isi pune amprenta atat pe plan personal, dar mai ales la nivel profesional. Trebuie sa stim ca reusita noastra in viata depinde foarte mult de modul in care ne manifesta in multe imprejurari.

Cui se adreseaza aceasta carte? Unor largi categorii socio-profesionale precum: profesori, diplomati, agenti de vanzari, recrutori, psihologi, instructori, pedagogi, consultanti, avocati, medici etc.

Prin urmare, analiza gesturilor ne conduce catre culmile esecului sau cele ale reusitei.

Alegerea va apartine! VEZI AICI CARTEA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

 

fb-share-icon0

Un comentariu la “Dictionar ilustrat al gesturilor” de Joseph Messinger

  • ghelbere elena  spune:

    Mie imi este de ajuns ca am incetut sa-i cunosc toate gesturile si mimica fetei baiatului meu

Lasa un comentariu