Doua carti de spiritualitate, care iti vor schimba viata

Putine edituri detin “secretul” decodificarii mesajului dintre autor si cititor si mult mai putine carti publicate reusesc sa patrunda, prin informatie, atractivitate, mister si forta cuvantului, in sufletul cititorilor.

Chiar daca lucrarile despre spiritualitate au devenit unul dintre elementele semnificative si inevitabile ale vietii moderne. De aceea, iti propunem doua dintre cele mai bune carti de spiritualitate, care iti vor schimba in profunzime viata.

 

“IUBESTE CEEA CE ESTE. Patru intrebari care iti schimba viata” de Byron Katie

Lucrarea descrie parcursul Katiei Byron de la Intuneric spre Lumina si pune la indemana celor care vor sa se lamureasca metode simple de autoinvestigare. Autoarea a trait ceea ce se numeste o Revelatie. Dupa ce a trait intunecimea depresiei si a baut pana la fund cupa disperarii, intr-o buna dimineata ea s-a trezit intr-o stare de bucurie deplina si si-a dat seama ca suferinta ei a luat sfarsit.

Katie Byron impartaseste cu noi toti, intr-un fel simplu si de o superba claritate, calea pe care ea parcurs-o de la intuneric spre lumina.
“Nu problema ne provoaca suferinta, ci gandurile noastre legate de problema”, spune Katie Byron. Contrar credintei inradacinate, tentativa de a renunta la un gand dureros nu functioneaza niciodata; in schimb, odata ce am parcurs Lucrarea – cum numeste ea procesul interior al clarificarii – gandul este acela care renunta la noi. Ajunsi in acel punct, putem iubi cu adevarat realitatea, exact asa cum este ea. Procesul este pur si simplu o serie de patru intrebari fundamentale care, aplicate unei probleme anume, iti permit sa vezi ceea ce te tulbura intr-o lumina complet diferita.
Mii de oameni au trecut pana acum prin Lucrare alaturi de Katie Byron. Mii de probleme umane, de la relatii la cele mai profunde frici, au fost lasate in urma, iar situatii care pareau imposibile si-au gasit rezolvarea. Pacea si limpezimea mintii survin de fiecare data, implacabil, la finalul procesului descoperit de Katie Byron. E greu de imaginat cineva care sa nu beneficieze de pe urma lecturii acestei carti care ne pune la indemana un instrument uluitor de simplu si eficace pentru transformarea interioara. „Aceasta carte reprezinta cheia. Foloseste-o” spunea Eckhart Tolle, autorul “Puterii Prezentului”, despre “Iubeste ceea ce este”.

Pe langa evenimentele adresate publicului deschis, Katie Byron a introdus Procesul in organizatii, universitati, scoli, biserici, inchisori si spitale. Este, de asemenea, autoarea cartii “I Need Your Love – Is That True”?

“CALATORIA EROINEI” de Maureen Murdock

Fiecare dintre noi are si avem nevoie de propria calatorie interioara, experientiala si de transformare a perceptiei și a modului in care traim. Maureen Murdock este ghidul spiritual pentru fiecare cititoare, devenita eroina in unica calatorie transformatoare a vietii. O carte despre calatoriile femeilor indrumate de autoare in a lor aventura. Femei purtate de aripile propriilor visuri si viziuni. Aceeași aventura ca si a ta. Aceleasi visuri si viziuni precum ale tale.  O carte-ghid catre constientizarea, asumarea si intruparea Puterii Feminine. Una dintre Cartile Maestrului Interior.

In cultura contemporana, este fundamentala aceasta calatorie, care le invața cum sa se pretuiasca ca femei si cum sa vindece rana profunda a feminitatii. Dar, ca in aproape toate calatoriile, drumul eroinei nu este usor; nu are indicatoare usor de vazut si nici ghizi atotstiutori. Nu exista harta, nu exista indicatii, nu exista o varsta bine stabilita la care incepe calatoria. Nu exista linii drepte. Este o calatorie care adeseori nu este validata de lumea exterioara; de fapt, adeseori lumea exterioara interfereaza cu aceasta si o saboteaza.

In acest ciclu permanent de de dezvoltare, creștere si invațare, primul pas este stradania eroinei de a-si descoperi identitatea. „Chemarea” poate fi auzita la orice varsta, dar de obicei se produce atunci cand „vechiul sine” nu isi mai gaseste locul. Acest lucru se poate intampla cand diverse evenimente din viata femeii ii schimba si perturba ritmul cunoscut si, astfel, intrebarile despre valorile vietii determina inceputul proceselor calatoriei interioare.

Din acest motiv o astfel de calatorie presupune mult curaj si incredere ca ajutorul spiritual va veni la momentul potrivit. Multe femei se reunesc pentru a studia, a impartasi si a onora feminitatea si toate lucrurile pe care ele insele sau intreaga cultura le-au pierdut. Ajutorul nepretuit dat de autoarea Maureen Murdock duce la aceasta foarte importanta calatorie interioara catre transformarea intr-o fiinta umana profund integrata si echilibrata.

Aceste doua carti de spiritualitate, care iti vor schimba viata (Elena Francisc Publishing), nu ai voie sa le ratezi. Pentru ca vorbesc despre tine, despre procesul tau spiritual, despre transformarea si vindecarea ranilor interioare. Despre viata. Merita sa le citesti!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu