Doua carti unice despre iubire si psihologia relatiilor, un singur autor: Andrei Vulpescu

Incredibile sunt aceste carti unice despre iubire si psihologia relatiilor! Cu ajutorul lor, suntem, astfel, conectati cu cele mai adanci secrete dinauntrul sufletului si mintii noastre si evoluam mai usor, atat mental cat si motivational.

Pe plan mondial, despre psihologia relatiilor si terapiile de cuplu exista multiple lucrari in domeniu, dar pe piata romaneasca de carte sunt destul de putine cele scrise de specialisti romani. Iar, in vremurile moderne, incarcate de stres si confuzie, avem nevoie de acest gen de carti, care ne dau curaj si incredere, ne schimba in profunzime starea de spirit. Pentru relatii sanatoase si functionale de cuplu. Pentru echilibrul emotional, personal si de cuplu.

Desi este psihoterapeut, Andrei Vulpescu detine arta scrisului cu nonsalanta si curaj, fiind si unul dintre cei mai apreciati autori romani de dezvoltare personala. In aceste doua carti cu totul speciale, autorul vorbeste cu sinceritate despre crudul adevar al relatiilor, despre sufletul feminin si cel masculin, neocolind nici un subiect tabu al societatii de azi. Opereaza aidoma unui chirurg al emotiilor, gandurilor si trairilor oamenilor maturi, pe care ii pune fata in fata cu propriile dileme, nelinisti si intrebari rascolitoare. Sunt lucrari care prezinta situatii prin care trec oamenii in relatiile de cuplu, atacand subiecte despre care se vorbeste mai putin in societatea romaneasca.

Aceste doua carti sunt elaborate cu inteligenta, onestitate, umor si dorinta de a recrea si dezvolta in bine si echilibrat relatiile dintre femei si barbati. Desi titlul volumelor se adreseaza in mod distinct unui anumit gen, in realitate, textele ambelor lucrari sunt utile si recomandate atat femeilor cat si barbatilor. Fiind scrise si intr-o maniera seducatoare, care te face sa le citesti pe nerasuflate.

“Femeile inteligente vorbesc pe limba barbatilor” de Andrei Vulpescu

Aceasta carte se adreseaza in principal femeilor si te va ajuta sa intri in mintea barbatilor, pentru a descoperi adevarul despre barbati si a le cunoaste secretele. Femei care refuza sau vor sa iasa din relatiile imature si toxice. Care isi doresc relatii cu barbati inteligenti. Care isi asuma iubirea pentru un partener matur. Care isi pun intrebarea esentiala: Ce e de facut pentru crearea unui mediu propice dezvoltarii emoţionale a unei relatii sanatoase?

Ajuns la varsta maturitatii, autorul, de asemenea, blogger de relatii, jurnalist, scriitor, reuseste sa analizeze si sa priveasca situatiile de viata si modul in care gandesc oamenii, fara discriminare si fara pretentia de a cunoaste toate secretele sufletului feminin.

Dimpotriva, Andrei Vulpescu pune la indemana femeilor toate instrumentele necesare (trucuri, modalitati de gandire, bune practici) pentru ca ele sa descopere adevarul despre barbati si pentru a avea o relatie functionala.

Barbatii inteligenti, care n-au nevoie de amante,

dar au nevoie de apreciere si amor, isi doresc partenere feminine!

Andrei Vulpescu

Avand prezentate si solutiile necesare, aceasta lucrare extrem de utila  te va ajuta sa: Recunosti si cuceresti barbatul inteligent; Descoperi dorintele ascunse si gandurile barbatului inteligent; Intelegi ce presupune o relatie sanatoasa si asumata; Identifici partenerul potrivit pentru tine si eviti relatiile toxice; Te cunosti cu adevarat si faci loc in viata ta dezvoltarii emotionale; Iubesti matur un partener cu principii si valori solide; Il pastrezi langa tine pe barbatul inteligent si matur pe care il iubesti.

Asadar, o carte pentru femeile care isi doresc o relatie sanatoasa, departe de clisee si de stereotipuri! CLICK AICI PENTRU CARTE

“Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante” de Andrei Vulpescu

Aceasta carte se adreseaza in principal barbatilor, pe care ii provoaca la sinceritate si la analiza propriilor trairi emotionale. Despre infidelitate, rutina in relatiile de cuplu, sexul de impacare, jocul geloziei, certuri si relatii toxice si multe alte probleme si clisee ale psihologiei relatiilor, atat din perspectiva masculina cat si din punctul de vedere al gandirii feminine.

Cu aceasta lucrare, autorul risca sa-si atraga oarecum oprobriul din partea barbatilor. Pentru ca ii poate intriga sau ii poate revolta. Realitatea este, insa, cu totul alta. Psihoterapeutul Andrei Vulpescu vine in sprijinul barbatilor si dezvaluie multe dintre secretele feminie si din modul in care gandesc femeile.

Sunt sigur ca te vei regasi in aceasta carte si te va face sa-ti pui

intrebari foarte importante pentru tine, si in acelasi timp,

sa privesti dintr-un unghi diferit propria-ti viata.

Andrei Vulpescu

In plus, autorul, gratie experientei de viata si celei profesionale, prefera sa spuna adevarul despre iubire si relatiile de cuplu, adevar care duce la schimbarea inevitabila a gandirii in cuplu. Fapt care ajuta la intelegerea si aprecierea partenerului, pentru o relatie de iubire sanatoasa, pozitiva si de lunga durata. Sa speram ca barbatii inteligenti ii vor da dreptate autorului!

Asa cum mentioneaza si autorul,  aceasta este o carte care atinge subiecte extrem de importante din viata de zi cu zi, precum: Importanta fidelitatii intr-un cuplu; Rolul si aportul sexului in relatia de cuplu; Despre increderea in sine; Tipologia sexului feminin, de ce femeia poate reprezenta cheia unei relatii; Care sunt lucrurile de care e bine sa se tina cont in alegerea partenerului compatibil.

Ca si in lucrarea anterioara, si in aceasta carte autorul vine cu solutii eficiente pentru depasirea blocajelor in relatia de cuplu si cunoasterea corecta a regulilor jocului relatiilor. De asemenea, pentru intelegerea ideii de parteneriat, de echipa, dintre un barbat si o femeie, care isi construiesc impreuna o relatie de iubire bazata pe principii si valori umane adevarate. CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

Un comentariu la Doua carti unice despre iubire si psihologia relatiilor, un singur autor: Andrei Vulpescu

  • eusebiu.tihan  spune:

    Ținutul de mâini, o imagine reprezentativă a îndrăgostiților, poate reprezenta o formă reală de terapie a durerii și, poate ajuta la restabilirea sincronizării fiziologice și emoționale a cuplului. Prin urmare, nu este un simplu zvon new age, ci, un gest care are o bază științifică reală, cu beneficii evidente pentru sănătate.
    Ținerea mâinii în timpul unei relații este ceea ce face diferența în comparație cu o interacțiune virtuală.

Lasa un comentariu