Dr. Agatha Vasai: Despre functionarea remediilor homepate

Pentru a intelege modul in care functioneaza remediile homeopate, trebuie sa parasim gandirea materialista si sa trecem la nivelul de informatii sau la nivelul spiritual, energetic. Cu gandirea materialista nu putem intelege functionarea unui remediu care nu mai contine aproape deloc din materia activa.

Medicina conventionala, in general, nu poate sa-si explice functionarea remediilor din doua motive:

  1. nu doreste sa inteleaga, caci altfel ar trebui sa recunoasca ca remediile alopate cu care se castiga bani multi sunt daunatoare organismului.
  2. uita pur si simplu ca nu are loc numai o dilutie dar si o dinamizare voita a remediilor. Procesul de dinamizare (potentare) este pur si simplu ignorat de dusmanii homeopatiei in general dusmanii fiind industria farmaceutica si cei care castiga bani prin ea.

Intr-o anumita substanta exista mai multe componente, fiecare componenta contine o anumita vibratie principala si mai multe vibratii secundare. Asa cum orice nota muzicala contine o frecventa principala si mai multe armonici. Datorita puterii slabe a frecventelor secundare acestea se pierd prin diluare.

In acelasi timp, frecventa principala ramane din ce in ce mai izolata si prin zguduirea manuala ea este amplificata dar si inversata in faza.

In acest fel, remediul devine din mod de vedere a vibratiei principale din ce in ce pur continand la o anumita dilutie in caz ideal numai o singura frecventa.

Aceasta frecventa este asemanatoare sau in caz ideal identica cu frecventa unei anumite boli dar de faza inversa. O boala in sine nu are de fapt o anumita frecventa, ci corpul sau mai bine zis sufletul – adica corpul astral – contine aceasta vibratie dizarmonica.

De la fizica se stie ca doua unde identice de faza opusa care au fost suprapuse se sting una pe alta, disparand.

Din terapia descoperita de Dr. Rife in anii 20 precum si din experientele indelungate cu biorezonanta s-a dovedit demult ca fiecare patogen precum si fiecare boala prezinta o anumita oscilatie tipica. Daca suprapunem o oscilatie identica ca frecventa dar de faza inversa la cea a bolii sau a patogenului prezent in pacient, boala cu pricina va fi “stearsa”, analog oricei frecvente si in scurt timp simptomele bolii vor disparea.

Problema care trebuie sa fie inteleasa este ca eliminarea bolii nu are loc in trupul carnal ci in cel astral (numit “suflet” pe vremuri), vindecarea se petrece deci pe planul energetic si nu material.

Acest lucru este dovedit si de acupunctura ca si de medicina traditionala chinezeasca, de ayuverda si alte medicini naturiste cu experienta de mii de ani.

Dr. Rife putea vindeca cu aparatura lui sofisticata orice boala si mai ales – lucru pana astazi nerealizat inca de nici alt medic – orice fel de cancer. Din pacate dupa ce toata munca si laboratoarele i-au fost distruse de FBI si FDA nimeni nu a mai putut repeta vindecarile miraculoase produse de el. Biorezonanta cunoscuta si aplicate in ziua de azi, in ciuda succeselor evidente- are limitari mari fata de metodele si technologia inventata de Dr. Rife.

Poate ca Dumnezeu a impiedicat raspandirea aceste masini de vindecare a lui Rife, caci boala, la urma urmei, ne ajuta totusi sa ne schimbam si sa evoluam pe plan spiritual.

Aceleasi principii fizice – de rezonanta si de anulare a undelor de faza inversa – se foloseste de fapt si in cazul remediilor homeopate.

De exemplu, mercurul, o substanta extrem de nociva, creeaza o sumedenie de boli si simptome cunoscute.

Aceste simptome pot fi vindecate prin administrarea de mercur diluat si potentat in mod homeopatic sau de alte dilutiie homeopate ca Hepar sulfuris, substanta care provoaca in doze mari acelasi simtome ca si cele pe care le vindeca doza homeopata. Acelasi lucru este valabil la orice substanta nociva.

In homeopatie se folosesc des dilutiile inalte ales substantelor nocive ca mercur, plumb, zinc, aluminiu, argint, iodat de potasiu, arsenic, otrava de sarpe si din plante etc.

Deci, o substanta care contine o anumite oscilatie daunatoare sanatatii corpului, oscilatie care a ramas presenta in suflet (deci in corpul astral, energetic) poate fi anihilata prin administrarea aceleasi substante dar diluata si potentata in mod homeopat, caci aceasta contine exact aceeasi oscilatie de faza inversa care prin suprapunerea duce la stingerea oscilatiei daunatoare din suflet.

Arta de vindecare a medicului homeopat consta, deci, in a gasi exact substanta necesara si dilutia potrivita bolii pacientului la momentul dat.

Cat priveste pacientul, acesta are o contributie tot asa de mare la vindecare ca si medicul, caci el trebuie sa mentina o anumita dieta si un mod de trai pentru ca vindecarea sa nu fie oprita si ea sa manifeste si in planul material. Degeaba primeste pacientul remediul adecvat de la medic daca el opreste procesul de vindecare cu cafea si excese sexuale!

Prin urmare, se poate spune cu certitudine ca homeopatia functioneaza ca urmare a unui principiu cunoscut de sute de ani din fizica: O oscilatie de faza inversa anihilazea in suflet (trupul astral) o anumita oscilatie dizarmonica care a fost creeata prin administrarea unei substante nocive, a unei radiatii electromagnetice, a unei oscilatii spirituale (blestem, ura), a unui aliment daunator, etc.

Acest lucru este cunoscut si folosit in fizica, chimie, chimie, electronica. In domeniul sanatatii, acest lucru este necunoscut de medicina conservativa, caci nimeni nu i-a invatat pe doctori iar singurii care i-ar putea invita, doctorii – industria farmaceutica –, nu au nici cel mai mic interes, caci numai cu tratarea bolilor prin operatii si medicamente chimice (alopate) se pot castiga bani buni cu boala pacientului.

Ca urmare a principiilor de functionare ale homeopatiei, se mai pot indica sau dovedi in mod simplu inca doua lucruri importante:

  1. Fiindca substantele nocive folosite in remediile homeopate au o actiune dovedibila, atat pe oameni, dar si pe plante si animale, atunci trebuie ca acele substante folosite in doze mari ca sa aiba o influenta nefasta asupra sanatatii atunci cand ele sunt ingerate (ca alimente sau medicamente).
  2. In plus, efectele acestor noxe asupra populatie nu numai ca sunt cunoscute (datorita toxicologiei si a homeopatiei), dar ele se pot si regasi in starea de sanatate si mai ales cea psihica a populatiei.

Urmatoarele substante nocive sunt prezente continuu in doze exagerate de mari in alimente, medicamente si substante chimice folosite zilnic:

– sari de iod – in sarea de bucatarie si medicamente, chimice;

– aluminiu – in vase de gatit, ambalaje de alimente, vaccine, medicamente;

– platina si paladiu – in catalizatoarele de la masini, electronice;

– plumbul – in tevi de apa;

– fier, calciu si magneziu in doze mari (sucuri mineralizate artificail, medicamente, vitamina artificiale);

– fluorid – pasta de dinti, tigai cu teflon, cartoane si hartie folosite in gastronomie, hartie de cuptor, medicamente;

– brom – medicamente, cauciucuri, insecticide;

– clor – apa potabila, medicamente, insecticide, ingrasaminte, explozive, plastic, PVC;

– bor – airbag-uri, rachete, artificii, detergent, insecticide, ingrasaminte, medicamente;

– zinc – metale, ciment dentar, cimente, vopsele, la protectia fierului, în tevi de ape;

– mercur – vaccine, lampi, plombe dentare.

Lista este mult mai lunga, dar ne oprim aici. Cele mai nocive substante sunt folosite in medicamente si in ingrasaminte chimice. In ingrasamintele chimice se folosesc aproape aceleasi substante ca in explozivele militare.

Putem spune pe drept ca fostul vechi camp de lupta s-a mutat pe masa din casa, pe campurile agricole si in fabricile de medicamente si ca populatia este bombardata zilnic si fara sa stie cu substantele cele mai nocive din natura si din chimie.

Text: © Facebook Dr. Agatha Vasai

 

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

 

fb-share-icon0

Lasa un comentariu