Dr. Corrado Cazacu: Cand zambetul reflecta starea noastra de sanatate

Cand vorbim de medicul stomatolog, prima data ne gandim la durere si apoi la beneficii: zambetul nostru si la starea de bine interioara.

Dar, atunci cand alegem cel mai bun medic stomatolog, care este si chirurg, deja vorbim de sanatate adevarata.

Fara dureri si doar cu bucurie.

In spatiul asiatic, exista proverbul binecunoscut: “Cine nu stie sa zambeasca, sa nu-si deschida magazin!”. Care este perfect adevarat si valabil pe toate meridianele planetei. Si ne poate influenta viata profesionala si privata.

Dar, ce te faci atunci cand dantura ta are de suferit si te confrunti cu pierderea dintilor din cauza diverselor boli cronice (parodontoza, diabet, afectiuni autoimune etc)? Cel mai indicat este sa apelezi la un medic chirug stomatolog. Si aici vorbim de nivele de performanta profesionala.

Pentru ca succesul tau depinde de gasirea si cooperarea cu cel mai bun Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolara si care este si Presedintele Asociatiei Stomatologilor Specializati in Chirurgie Orala si Implantologie.

Adica, de medicul Corrado Cazacu. Care are la activ peste 6 000 de implanturi inserate si peste 1 000 de reabilitari totale ale danturii cu ajutorul implanturilor dentare. Cele mai complexe cazuri sunt rezolvate in cadrul clinicii sale, DentOP, din Capitala.

Pentru ca DentOPZAGA CENTER din Bucuresti este singura clinica din Romania acreditata de reteaua internationala ZagaCenter cu sediul in Barcelona (Spania). In cadrul acestei retele regasim clinici din New York, Hong Kong, Londra, Montreal si profesionisti de renume.

“Sunt onorat sa fiu acreditat la nivel international, in rand cu medici din Barcelona, Londra, Montreal, New York etc, ca specialist in rezolvarea celor mai complicate cazuri cu ajutorul implanturilor dentare, in special a implanturilor zigomatice.” ne-a declarat doctorul Corrado Cazacu.

Un doctor bine pregatit profesional in Spania, Franta si Germania, care realizeaza cu succes in Romania o anume procedura medicala recunoscuta la nivel europeanDantura Fixa in 24h pe implanturi dentare fara durere.

In comparatie cu alte clinici dentare din Bucuresti si din tara, DentOP detine doua excelente beneficii pentru pacientii sai:

 1. Sedarea constienta (care este utilizata alaturi de anestezia obisnuita);
 2. PRF Vindecarea accelerata (care grabeste vindecarea in mod sanatos).

In cadrul consultatiei cu medicul Corrado Cazacu, ai parte, in acelasi pret, si de o radiografie panoramica realizata in clinica. Apoi, interventia se realizeaza sub sedarea constienta realizata de catre medicul anestezist (pe langa anestezia propriu-zisa), astfel incat tu esti relaxat pe durata interventiei si nu simti pic de durere.

In plus, pentru fiecare pacient al sau, Dr. Corrado Cazacu are cele mai bune sfaturi si cele mai empatice ganduri si atitudini. Pentru ca stie bine ca suferinta cu care se confrunta pacientii sai nu este usoara. Precum se stie, peste 20% dintre problemele dentare ale romanilor sunt cauzate de boala parodontala (conform Platformei de Sanatate Orala).

In astfel de cazuri, tratamentul chirurgical este unul complex si implica instrumente precum grefele de tesut sau de os, care se ataseaza ulterior in locul afectat. In cazul in care dintii nu au putut fi salvati, se poate recomanda dantura fixa pe implanturi dentare, in urma unor noi evaluari de sanatate a pacientului.

De aceea, clinica DentOP are 4 sali de tratament, un bloc operator de ultima generatie, un centru de radiologie cu computer tomograf performant (care permite pacientilor sa realizeze radiografiile in incinta clinicii) si rezerva postoperatorie, asemeni clinicilor de top din Statele Unite ale Americii.

Clinica, cu aparatura de ultima generatie, a fost gandita sa aiba o infrastructura moderna astfel incat sa serveasca mai ales pacientilor care au nevoie de inserarea implanturilor sau de reabilitarea totala a danturii cu ajutorul implanturilor dentare.

Pacienții Clinicii DentOP pot beneficia si de sedare constienta. Cu ajutorul medicului anestezist, pacientul este sedat si foarte relaxat pe durata interventiei de inserare a implanturilor dentare.

Dar, ne avertizeaza medicul Corrado Cazacu, exista cativa factori care contribuie la succesul implantului dentar si anume:

 • Diagnosticul si planul de tratament indicat corect;
 • Experienta medicului care realizeaza procedura;
 • Calitatea implanturilor/materialelor folosite;
 • Calitatea lucrarilor provizorii si a celor definitive;
 • Grija pacientului fata de dantura sa dupa inserarea implanturilor dentare.

Asadar, nu doar echipa medicala este responsabila, ci si pacientul. El este desemnat sa aiba grija de dantura sa dupa inserarea implanturilor dentare si sa se prezinte la controale periodice si la igienizari o data la 6 luni.

In final, e bine sa recapitulam si sa retinem urmatoarele:

 1. Medicul Corrado Cazacu, Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara, Trainer/Mentor dantura fixa in 24 ore pe implanturi dentare, cu peste 20 de specialisti mentorati in Romania (Este si Presedintele Asociatiei Stomatologilor Specializati in Chirurgie Orala si Implantologie).
 2. Clinica DentOP din Bucuresti: Profesionalism si tehnologie avansata in stomatologie. Adica:
 • peste 1700 Arcade reabilitate prin Dantura Fixa in 24 ore, pe implanturi dentare;
 • 10000 Implanturi dentare inserate;
 • 10 Arcade dentare reabilitate saptamanal;
 • peste 3500 de pacienti fericiti.
 1. O dantura sanatoasa are multiple beneficii pentru intregul organism, precum:
 • duce la ameliorarea/vindecarea unor afectiuni medicale/probleme mai vechi;
 • realizeaza o buna masticatie, ceea ce inseamna enorm de mult bine pentru sistemul digestiv (considerat “cel de-al doilea creier” al nostru);
 • din punct de vedere estetic, ne ajuta sa zambim si sa socializam, sa ne putem reintegra in societate si profesional si ne da o stare de bine, psihica si emotionala.

Zambetul nostru are, asadar, valente mult mai profunde. Nu este doar o chestiune de frumusete a chipului nostru, care ne ajuta sa fim mai cooperanti, comunicativi, mai frumosi si mai atragatori, pentru ca el este doar interfata starii noastre de bine. Inseamana sanatate, inainte de toate.

Iar cand sanatatea intregului organism este restabilita, zambim mai des si mai usor si suntem fericiti!

Foto 1, 2, 3, 4, 5: © DentOP

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu