Dr. Iuliana Avădănei (MEDIREFLEX): “Românii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3R de care vorbea Dalai Lama”

– Interviu

Dr. Iuliana Avădănei nu este un medic obisnuit.
Metoda ei de vindecare combina medicina generala, spiritualitatea, terapiile complementare si psihologia…

Cine sunteti dvs?
Dr. Iuliana Avădănei: Ma numesc Iuliana Avădănei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie, pe care le practic cu o mare pasiune. In anul 2002 am infiintat Centrul de Sanatate Medireflex, incercand astfel sa materializez planul privind sustinerea si promovarea altor genuri de terapii decat cele alopate.

Ce reprezinta Centrul de Sanatate MEDIREFLEX?
Dr. Iuliana Avădănei: Centrul de Sanatate Medireflex este un cabinet medical privat, in care isi desfasoara activitatea medicul alaturi de terapeuti specializati in medicina alternativa.

Cum putem avea o stare de echilibru si sanatate?

Dr. Iuliana Avădănei: Respectand Legile Universului si Legile Morale. Maestrii mei m-au invatat asta, iar eu respect asta pentru ca si ei le respectau, nu numai vorbeau despre ele. Cred ca trebuie sa simti ca exista permanent echilibru intre A Darui si A Primi, de aici putem extinde la A Iubi, A Fi Iubit si A Te Iubi… Trebuie sa simti ca poti realiza echilibrul in toate, ca ai balanta cu tine permanent. La inceput este exercitiu, dupa aceea iti intra in sange. Totul se educa, numai sa vrei! Chiar si sanatatea, pentru ca starea de boala exista deoarece noi lasam sa se intample asta, deci nu putem invinui pe nimeni. Nu vorbesc aici despre boli genetice. Acolo e altceva!

foto cabinet

Ce alte terapii alternative utilizati in acest centru de sanatate?
Dr. Iuliana Avădănei: In Centrul Medireflex practicam homeopatia, acupunctura, reflexoterapia, masaje (general-terapeutic, facial, terapeutic), terapie cu lumina polarizata, terapie cromatica. La sedintele de tratament, pacientul beneficiaza de meloterapie si aromaterapie. De asemenea, fiecare pacient este servit cu o cana cu ceai din plante pentru a usura eliminarea toxinelor.

Care sunt preturile acestor terapii?
Dr. Iuliana Avădănei: Preturile nu sunt mari, pentru a-si putea permite oricine are nevoie si crede in medicina alternativa, dar pacientul care vine are obligatia sa se faca bine. (rade) La abonamente beneficiaza si de sedinte gratuite.

foto flori cabinet

Ce ii sfatuiti pe romani sa faca pentru a fi in forma?

Dr. Iuliana Avădănei: Sa fie cumpatati, sa-si fixeze obiective si sa le atinga, sa nu fie rigizi la minte si sa faca abstractie de criza pentru ca se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3R de care vorbea Dalai Lama: Respect de Sine, Respect pentru Aproape, Responsabilitate pentru toate actele sale.

Pentru a ne feri de boli, cum le putem preveni?
Dr. Iuliana Avădănei: Fiica mea ar spune: “Cu grija!” Eu spun: “Cu educatie, cu intentia de a consulta din cand in cand medicul, cand simtim ca apar probleme sa nu le ignoram, ci, din timp trebuie evaluate si corectate.”

Dr. Iuliana Avădănei este directorul Centrului de Sanatate MEDIREFLEX din Bucuresti.

Mai multe informatii puteţi citi aici:

Site: www.medireflex.ro

Pentru programari la consultatie la Dr. Iuliana Avădănei, sunati la tel. 0740.338.705.

 

Foto 1: Mireille Astrid POPA

Foto 2 si 3: Centrul de Sanatate MEDIREFLEX

Sursa: estiri.ro

Daca v-a placut acest articol, va invitam sa va alaturati, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

 

fb-share-icon0

2 comentarii la Dr. Iuliana Avădănei (MEDIREFLEX): “Românii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3R de care vorbea Dalai Lama”

 • Mușat Margareta  spune:

  Bună dimineața!
  Ma numesc Musat Margareta, sunt din București și doresc o consultație la dna dr.Avadanei Iuliana.
  Doresc sa-mi specificați documentele care trebuie aduse și dacă primiți și cu BT dr la MF.
  Cat costa consultația?
  Aștept răspunsul dumneavoastră!
  Va doresc o zi minunata!

 • Great Fashion  spune:

  Buna ziua,

  Va multumim pentru mesaj.
  Pentru intrebari si programari la consultatie la Dr. Iuliana Avădănei, va recomandam sa ii telefonati direct doamnei doctor Iuliana Avădănei, la tel. 0740.338.705 (acest numar de telefon este afisat si la finalul articolului).
  Multa sanatate!
  Echipa Great Fashion

Lasa un comentariu