Dr. Joe Dispenza: Exercitiu pentru intarirea sistemului imunitar

Dr. Joe Dispenza, licentiat in Stiinte la Facultatea Evergreen State si doctor chiropractician al Universitatii Life, este un autor recunoscut pe plan mondial, prezent in topul New York Times al celor mai bine vandute carti.

El ne propune un exercitiu simplu, testat stiintific, care, practicat zilnic, ne ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Studiile sale postuniversitare sunt in domenii precum neurologia, neurostiinta, chimia si functia creierului, biologia celulara, formarea memoriei, imbatranirea si longevitatea. El foloseste aceste cunostinte in cursurile si cartile sale, pentru a ajuta oamenii sa se vindece de suferinte, de boli cronice si chiar de boli in faze terminale.

Noi am facut un experiment: 120 de persoane care timp de 3 minute zilnic au lasat deoparte resentimente, frustrare, frica etc si s-au concentrat pe a simti recunostinta pentru ceea ce au in viata lor, apreciere, multumire. Am masurat raspunsul corpului lor, raspunsul sistemului lor imunitar. Ne-a interesat in principal imunoglobulina A, care reprezinta principalul mijloc prin care organismul nostru se apara de bacterii si virusi.

Atunci cand esti frustrat, agitat, speriat, stresat, etc, sistemul tau imunitar este slabit, pentru ca organismul tau percepe o stare de alarma, este setat pe modul „lupta sau fugi”, toata energia ta se consuma pentru ca organismul tau sa se ocupe de „amenintarea” exterioara. Nu mai ai suficienta energie disponibila pentru interior, pentru procesele de crestere si pentru echilibrare/aparare/revigorare/vindecare din interior.

Intrebarea pe care ne-am pus-o a fost: Atunci cand oamenii isi deschid inima este posibil ca aceste substante chimice din interiorul nostru sa ajunga la un nivel care sa ne intareasca sistemul imunitar?
Experimentul pe care l-am facut a demonstrat ca dupa primele 4 zile in care oamenii au facut exercitiul despre care am vorbit mai sus, s-a inregistrat o schimbare semnificativa (nivelul imunoglobulinei A a crescut cu 50%), in ceea ce-i priveste pe cei 120 de participanti.
Asta inseamna ca, de fapt, corpul tau este perfect capabil produca acele subtante chimice care sa iti intareasca sistemul imunitar suficient de mult, incat sa nu ai nevoie de vaccin impotriva gripei. Asta inseamna ca starea ta interioara este mai puternica decat circumstantele exterioare.

Doar facand acest exercitiu simplu zi de zi, starea sistemului vostru imunitar devine din ce in ce mai buna. Si nu este vorba numai despre faptul ca astfel, corpul vostru secreta substantele chimice care va protejeaza impotriva gripei; in cadrul experimentului am verificat si alte lucruri. S-a dovedit ca, in acelasi interval de 4 zile, au fost activate si genele care previn aparitia tumorilor/cancerului, cele care se ocupa de „repararea” tesuturilor afectate de diverse probleme, cele care previn imbolnavirea inimii, atacul de cord, cele care incetinesc imbatranirea, cele care previn problemele neurodegenerative si inflamatorii. In plus, a crescut nivelul substantelor chimice care sustin/stimuleaza procesul de invatare.
Toate astea in numai patru zile! Daca vreti sa va intariti sistemul imunitar, practicati zilnic acest exercitiu simplu.”
Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza crede ca fiecare dintre noi are potentialul maretiei si abilitati nemasurate. Ca profesor si lector, a fost invitat sa vorbeasca in mai mult de 27 de tari de pe 6 continente. Ca cercetator, exploreaza stiinta din spatele remisiunilor spontane si cum se vindeca oamenii de boli cronice si chiar de cele in ultima faza. Recent, a inceput un parteneriat cu alti cercetatori pentru a executa cercetari extinse asupra efectelor meditatiei in timpul unor workshop-uri avansate. El si echipa sa cartografiaza creierul cu ajutorul electroencefalogramei (EEG) si testeaza domeniul energetic individual cu ajutorul unui aparat pentru vizualizarea descarcarilor in gaz (GVD), de asemenea masoara atat coerenta cardiaca cu monitoare HeartMath cat si a energiei prezente in workshop-uri inainte, in timpul si dupa eveniment cu un senzor GDVSputnik. In curand, planuieste sa introduca si testarea epigenetica in cercetarile sale.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Un comentariu la Dr. Joe Dispenza: Exercitiu pentru intarirea sistemului imunitar

  • Anonim  spune:

    Dr.Joe Dispenza a schimbat vieți, chiar și numai prin citirea cărților sale !
    Iți mulțumesc, doctore !

Lasa un comentariu