Dr. Joe Dispenza: Vindecarea prin gandire, inteligenta inimii si noua constiinta colectiva

Doua carti fenomenale, care au facut inconjurul lumii. Bazate pe informatii din diverse domenii stiintifice bine consolidate, precum epigenetica, biologia moleculara, neurocardiologia si fizica cuantica. In care autorul, Dr. Joe Dispenza, realizeaza un impresionant traseu in puterea incredibila a mintii umane, raspunzand nenumeratelor intrebari, indoieli si cercetari asupra efectului placebo in corpul uman, universului cuantic, despre cum ne schimba gandurile creierul si corpul, si despre cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite in viata de zi cu zi. Cu solutii privitoare la vindecarea prin gandire, inteligenta inimii si noua constiinta colectiva. Pentru ca oamenii sa-si imbunatateasca starea de sanatate si viata.

Dr. Joe Dispenza, autorul acestor doua carti impresionante, este licentiat in Stiinte la Facultatea Evergreen State si doctor chiropractician al Universitatii Life. Studiile sale postuniversitare sunt in domenii precum neurologia, neurostiinta, chimia si functia creierului, biologia celulara, formarea memoriei, imbatranirea si longevitatea.

El foloseste aceste cunostinte pentru a ajuta oamenii sa se vindece de suferinte, de boli cronice si chiar de boli in faze terminale. Este un autor recunoscut pe plan mondial, prezent in topul New York Times al celor mai bine vandute carti.

“TU ESTI PLACEBO” de Joe Dispenza

Cum sa iti transformi mintea in materie, facand-o sa conteze

O lucrare transformatoare si necesara in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Dincolo de explorarea istoriei si a psihologiei efectului placebo, cartea iti ofera controlul pentru a crea propria ta schimbare, printr-o serie de metode prezentate, toate ducand la acelasi rezultat: vindecarea ta doar prin intermediul gandirii! Informatia, desi exhaustiva, este transmisa, in cele 12 capitole ale cartii, concentrate in doua parti distincte (“Informarea” si “Transformarea”), intr-un limbaj clar, accesibil oamenilor obisnuiti, care reusesc sa inteleaga cum sa isi schimbe credintele si sa-si creeze un efect placebo pentru a-si imbunatati starea de sanatate si viata.

O parte dintre intrebarile-cheie ale cartii, la care primiti raspunsuri si explicatii detaliate: Care este efectul placebo in corp? Care este fiziologia fenomenelor care au loc in creierul vostru atunci cand se produce efectul placebo? Ce anume provoaca aceste vindecari, asa zis miraculoase? Care este procesul prin care credinta si increderea pot produce efecte atat de profunde? Puteti fi propriul placebo? Ce inseamna genele si modul in care acestea sunt semnalate in corp? Cum va schimba gandurile creierul si corpul? Ce reprezinta universul cuantic, lumea imprevizibila a materiei si energiei, din care sunt formati atomii si moleculele oricarui lucru din univers?

In aceasta carte extrem de valoroasa, autorul afirma ca organismul uman este intr-adevar capabil sa creeze o multitudine de substante chimice si biologice care pot vindeca, pot proteja impotriva durerii, pot fi de ajutor pentru un somn odihnitor, pentru fortificarea sistemului imunitar sau pentru a simti placere.

Daca efectul placebo este o functie a modului in care un gand poate schimba fiziologia – ar putea fi numit controlul mintii asupra materiei – atunci probabil ar trebui sa va examinati gandurile si modul in care acestea interactioneaza cu creierul si corpul vostru. La fel cum gandurile reprezinta limbajul creierului, tot asa si sentimentele sunt limbajul corpului. Modul in care ganditi si felul in care va simtiti creeaza o stare de a fi. Aceasta stare apare in momentul cand mintea si corpul lucreaza impreuna. Remarcabile, de asemenea, sunt interpretarile stiintifice simple prezentate, despre cum colaboreaza creierul si corpul pentru a crea un model complet al felului in care realitatea voastra poate deveni propriu vostru placebo. Descopera capacitatea ta de a te vindeca fara medicamente sau interventii chirurgicale, ci prin intermediul gandului! GASITI AICI CARTEA

Va recomandam sa adaugati in cosul dvs online, pe langa carte, si aceste doua Meditatii impresionante, (CD-uri) in format Audiobook, in limba romana (in lectura actorului Cosmin Sofron), extrem de bine realizate, pentru a va ajuta sa va activati potentialul de autovindecare.

Astfel, in “TU ESTI PLACEBO – Meditatia 1”, veti fi ghidati pas cu pas prin pregatirea pentru meditaţie şi meditaţia propriu-zisa. Aceasta versiune are o durata de peste o ora şi va va ajuta sa schimbaţi doua credinţe sau percepţii. CLICK AICI

“TU ESTI PLACEBO – Meditatia 2” este menit sa va deschida calea catre o viata mai cosntienta, mai buna, mai sanatoasa. Astfel, corpul vostru poate reacţiona la o noua minte. Schimbarea starii de a fi incepe cu schimbarea gandurilor voastre. CLICK AICI

Aceste doua CD-uri de meditatii va ajuta sa aveti o intelegere mai aprofundata si o mai buna aplicare a notiunilor din cartea “TU ESTI PLACEBO”.

“SUPRANATURAL” de Dr. Joe Dispenza

Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite

O carte spectaculoasa inca de la primele pagini, care te va convinge cu argumente stiintifice solide ca oamenii obisnuiti pot face lucruri neobisnuite cu conditia sa depaseasca credintele limitative cu care au crescut. Este cartea care te face sa te intrebi: “Suntem noi captivi ai propriei noastre vieti numai din cauza convingerilor noastre limitative?” Si sa descoperi ce este posibil si ce este de fapt imposibilul in viata ta.

„Viitorul omenirii nu se bazeaza pe o singura persoana, pe un lider sau un Mesia cu o constiinta superioara, care sa ne arate calea. Mai degraba, e nevoie de evolutia unei noi constiinte colective, pentru ca, prin recunoasterea si aplicarea interconectarii constiintei umane, putem schimba cursul istoriei. […] Cred ca suntem in pragul unui mare salt evolutiv. […] Poate ca, atunci cand vom intelege, ne vom trezi si ne vom aminti cine suntem cu adevarat, fiintele umane vor putea trece, ca o constiinta colectiva, dintr-o stare de supravietuire intr-o stare de implinire. Atunci ne vom putea ivi in adevarata noastra fire si ne vom putea accesa pe deplin capacitatea innascuta de fiinte umane: aceea de a oferi, de a iubi, de a sluji si de a avea grija unii de altii si de Pamant.”

Dr. Joe Dispenza

Cartea (uimitoare, in toate cele 14 capitole ale sale) vorbeste la fel de mult despre misticism pe cat vorbeste despre vindecare si despre crearea de noi oportunitati in viata.

O parte dintre intrebarile-cheie ale cartii, la care primiti raspunsuri si explicatii detaliate: Ce este glanda pineala si de ce poate fi ea considerata ca o legatura intre lumea stiintifica si lumea spirituala; Ce inseamna cu adevarat momentul prezent; Cum functioneaza fluxul de energie electromagnetica pe care o emitem, respectiv, receptam; Ce tip de frecvente sunt asociate diferitelor tipuri de emotii; Noua teorie epigenetica despre cauza aparitiei bolilor; Cum ne pot afecta emotiile superioare imunitatea; Cum functioneaza undele cerebrale si de cate tipuri sunt ele; Cum iti poti crea noi posibilitati in viata, ajungand sa te bucuri deplin de generosul moment prezent; Cum sa te conectezi la noile posibilitati din sfera cuantica; Relatia dintre lungimea de unda si frecventa; Care sunt principalii centri energetici ai corpului; Meditatia Binecuvantarii Centrilor Energetici; Reconditionarea trupului pentru o minte noua; Inteligenta inimii; Tehnologia Mind Movie; Meditatia in mers; Meditatia spatiu-timp, timp-spatiu; Glanda Pineala; Proiectul Coerenta: crearea unei lumi mai bune.

Asadar, Dr. Joe Dispenza porneste de la premisa ca acceptarea potentialului uman extins constituie o tendinta dominanta in zilele noastre, iar intrebarea „Ce este posibil in viata?” a devenit „Cum sa facem asta?”. Cartea reprezinta, de fapt, un raspuns complex la intrebarea: “Cum putem sa ne punem in practica extraordinarul potential pe care il avem in viata de zi cu zi?” CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

7 comentarii la Dr. Joe Dispenza: Vindecarea prin gandire, inteligenta inimii si noua constiinta colectiva

 • Florentina Istocescu  spune:

  Mulțumesc cu recunoștință Joe Dispenza!

 • Great Fashion  spune:

  Va multumim!

 • Daniela  spune:

  Va iubesc, m-ati inspirat si m-ati ajutat enorm.
  Sa fiti binecuvintati!

 • Great Fashion  spune:

  Ne bucuram tare mult! Sa va fie de folos!
  Si noi va iubim!
  Echipa Great Fashion

 • Daniela  spune:

  Multumesc mult, Supranatural am citit-o si Placebo o citesc acum.
  Sunt carti deosebite care m-au schimbat mult.
  Sunteti minunati.

 • Great Fashion  spune:

  Va multumim pentru aprecieri si pentru ca ne urmariti!
  Echipa Great Fashion

 • Liviu  spune:

  Acest om este extraordinar! Îl studiez demult!! Este un mare învățător!! Epigenetica clar!! Un domeniu ascuns de altii!! Dar explicat de el!!Respect!

Lasa un comentariu