BRANCUSI, DRAGOSTEA MEA! la Festivalul New Wave Theatre Festival, editia a II-a

Spectacolul de mare succes, BRANCUSI, DRAGOSTEA MEA!, va fi prezent pe scena Teatrului de Vest din Resita, in cadrul Festivalului de teatru ”New Wave Theatre Festival”, editia a II-a, sambata, 19 noiembrie a.c., la orele19.00.

Inspirat de cartea Brancusi, dragostea mea!, scrisa de Claudia Motea, tradusa si publicata deja in zece limbi, acest spectacol multimedia aduce in prim plan marile iubiri ale lui Brancusi, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tanase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon si Milita Petrascu.

Toate cele noua personaje feminine sunt interpretate de actrita Claudia Motea, care dovedeste o adevarata performanta artistica, printr-o doza magica de talent si daruire, in crearea diversa a acestor personalitati complexe.

Spectacolul de teatru BRANCUSI, DRAGOSTEA MEA!

Durata spectacolului: 70 minute.

 Cu: CLAUDIA MOTEA

 Voce Constantin Brancusi: MARIUS BODOCHI

Pian: Adriana Alexandru

REGIA & Light Design: BEATRICE RANCEA

Producator: INTERNATIONAL ARTISCAN

Parteneri: Asociatia Culturala Libris Brasov/ Editura CREATOR, Centrul UNESCO “Mihai Eminescu”, Uniunea Ziaristilor Profesionisti din RomAnia (UZPR).

Iata un spectacol fascinant, in regia semnata de Beatrice Rancea, care aduce in prim plan adevaratele povesti de iubire din viata marelui artist, traite in atelierul sau din Montparnasse si care sunt menite sa ajunga la sufletul cat mai multor spectatori!

Asadar, nu ezitati, dragi iubitori de cultura, sa va imbogatiti spiritul si mintea cu acest cadou teatral! Redactia si cititorii Great Fashion adreseaza actritei CLAUDIA MOTEA sincere si binemeritate felicitari si ii doresc multe realizari frumoase in continuare!

 

FOTO 1: © Peggy Guggenheim

FOTO 2: © Claudia Motea

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu