Emotijovia, Jocul emotiilor – Jocul copilului tau!

Un joc deosebit de educativ si relaxant, cu multiple semnificatii psiho-pedagogice. Se adreseaza in primul rand copiilor, dar este jucat cu placere, curiozitate si amuzament si de tineri, de parinti sau bunici.

Cel mai distractiv si educativ joc despre emotii, Emotijovia, Jocul emotiilor, este o captivanta si seducatoare incursiune in universul emotiilor umane, care dezvolta inteligenta si abilitatile teatrale ale jucatorilor, reusind sa imbine cu succes dorinta de a castiga cu educatia emotionala a participantilor. De aceea, nu intamplator, Emotijovia, Jocul emotiilor este Jocul copilului tau!

Farmecul unic al acestui joc consta in faptul ca isi pune jucatorii in situatia de a rezolva probleme emotionale pe 4 perioade ale vietii pentru a ajunge la titlul de „Maestru al emotiilor!”. Astfel, copiii, in varsta de peste 7 ani, impreuna cu ceilalti jucatori (in total, 2-4 participanti), sunt pusi, pe rand, sa cunoasca si sa experimenteze cele 8 emotii centrale: Bucuria, Tristetea, Furia, Frica, Dezgustul, Surpriza, Rusinea si Vina.

Jucatorii, pusi in diverse stari si situatii de viata, au la indemana, in cadrul acestui joc foarte placut, 7 categorii de carti speciale: Zambet, Colaborare, Norocos, Putere, Aprobare, Curiozitate si Realizare. Atunci cand nu se descurca si nu stiu ce sa faca, jucatorii primesc automat sfaturi psihologice extrem de utile.

Pentru a va da doar un exemplu: ce spuneti despre o carte de joc (Putere) care va ofera posibilitatea de a nominaliza pe altcineva/un alt jucator sa rezolve problema emotionala in locul vostru, dar voi sa luati toate punctele?

Jocul cuprinde:
– 104 de carti de joc;
– un regulament;
– o plansa;
– 4 pioni;
– 1 zar.

Bucuria si buna dispozitie sunt nelipsite in cadrul acestui joc cu totul special, creat de prof. univ. dr. Ion-Ovidiu Pânisoara, Director al Departamentului de Formare a Profesorilor si Conducator de Doctorat in domeniul Stiinte ale Educatiei, Universitatea din Bucuresti.

Pe scurt, Emotijovia, Jocul emotiilor este un joc care o sa va puna uneori in incurcatura, care o sa va ajute sa ii intelegeti mai bine pe ceilalti (dar mai ales sa va intelegeti propria persoana), care o sa va faca sa radeti sau sa va incruntati, care o sa va dea voie sa traiti experiente de viata inainte ca ele sa se intâmple de fapt (sau sa va reamintiti ce ati trait deja si sa invatati lectii de viata). Un joc care dezvolta cu brio inteligenta emotionala si dorinta de competitivitate a participantilor, un joc in care toata lumea are un loc si oricine poate sa castige daca isi controleaza bine emotiile! Ii puteti rezista? CLICK AICI PENTRU ACEST JOC

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu