EVENIMENT EDITORIAL. Revista de literatura “Cuvant romanesc”, nr. 6/2022, Madrid (Spania)

“Cuvant romanesc”, din Madrid, Spania, este o revista de literatura de prestigiu, realizata si condusa de scriitorul, jurnalistul si profesorul doctorand Ovidiu Cornila, care apare bianual, in varianta online si print.

Este o gazeta culturala speciala, a artelor si culturii romanesti, bianuala, in conditii literare si grafice foarte bune, care reuneste creatori din Romania si diaspora.

Cel de-al saselea numar al acestei prestigioase reviste culturale este deja disponibil online, el putand fi urmarit/lecturat sau descarcat in urmatoarele platforme:

Scribd:

https://www.scribd.com/document/572308980/Cuvant-Romanesc-Revist%C4%83-de-Literatur%C4%83-Nr-6-2022

Issuu:

https://issuu.com/cuvantromanesc/docs/cuv_nt_rom_nesc_revist_de_literatur_nr_6_2022

Blogul “Cuvinte si intelesuri”:

https://ovidiucornila.wordpress.com/blog/

Blogul Uniunii “Lucian Blaga”:

https://uniunelucianblaga.wordpress.com/2022/05/02/comunicat-de-presa-mai-2022/

Si acest numar al revistei de literatura “Cuvant romanesc” se bucura de participarea numerosilor scriitori, poeti, artisti plastici, actori si critici literari din Romania, Germania, Franta, Austria, Israel, Spania, precum: Adina Lozinschi, Adrian Grauenfels, Adrian Lesenciuc, Carina A. Ienasel, Cezar Viziniuck, Ciprian Apetrei, Claudia Motea, Cristina Rhea, Dana Fodor Mateescu, Daniel Luca, Daniela Gumann, Ella Poenaru, Etgard Bitel, Eugeniu Nistor, Evra Gart, Florica R. Candea, Gabriela Tantea, Gheorghe Vintan, Gina Luca, Liliana Toma, Marian Nencescu, Marin Bescuca, Mihaela Petrisor, Mihai Jitaru, Paul Gabor, Rely Schwartzberg, Vasile Avornicitei, Veronica Balaj, Violeta Andrei Stoicescu.

Revista este publicata la editura Ego liberum, editura aflata sub egida Uniunii “Lucian Blaga a Scriitorilor si Artistilor Romani din Spania”.

Revista a fost infiintata in 2019.

Iar aparitia si existenta acestei prestigioase reviste de literatura, “Cuvant romanesc”, se inscriu in seria eforturilor sustinute si a activitatilor culturale romano-spaniole deosebite ale Uniunii “Lucian Blaga” din Madrid, Spania, de mentinere si valorificare a culturii si traditiilor romanesti in spatiul hispanic si in cel international.

Sincere felicitari si multumiri alese tuturor celor care au participat la editarea, corectarea si realizarea acestei reviste, calitatii materialelor, timpului si pasiunii dovedite, in mod special colaboratorilor si directorului Ovidiu Cornila!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

3 comentarii la EVENIMENT EDITORIAL. Revista de literatura “Cuvant romanesc”, nr. 6/2022, Madrid (Spania)

 • Ovidiu Constantin Cornilă  spune:

  Mulțumesc în numele colectivului redacțional și al colaboratorilor pentru deosebită și obiectiva prezentare a revistei.

 • Great Fashion  spune:

  Sincere si binemeritate felicitari pentru minunata revista “Cuvantul romanesc”! La cat mai multe numere reusite!

 • Ovidiu Constantin Cornilă  spune:

  Mulțumesc frumos din partea întregului colectiv redacțional, a colaboratorilor, dar și în nume personal pentru promovarea necondiționată și de calitate pe care o faci, Cristina!
  Ceea ce faci este răspândirea vocii spiritualității și a culturalității românești dincolo de orice graniță fizică.

Lasa un comentariu