EVENIMENT LIVE IN BUCURESTI. GREGG BRADEN: “OMUL CA DESIGN”, 1-2 decembrie 2018

Renumitul Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, recunoscut la nivel international ca pionier in crearea unei punti intre stiinta si spiritualitate, vine in Romania!

Descoperirile autorului american in domeniul stiintei se regasesc in 12 carti premiate, publicate in peste 40 de limbi. Convingerile si demontstratiile sale stiintifice, conform carora emotiile umane afecteaza ADN-ul si rugaciunea colectiva poate avea efecte fizice de vindecare, au schimbat vietile a milioane de oameni de pe intreaga planeta.

Dupa o cariera de succes ca geolog si informatician in timpul crizei energetice din anii ’70, a lucrat pentru Armata SUA in timpul Razboiului Rece. Incepand cu 1986 si in prezent, Gregg Braden cerceteaza sate montane, manastiri indepartate si texte uitate pentru a le uni intelepciunea atemporala cu cele mai recente descoperiri ale stiintei.
A sustinut prelegeri si cursuri de pregatire pentru ONU, companii din topul Fortune 500 (precum Cisco Systems, Philips Petroleum si Martin Marietta Aerospace, ca specialist in rezolvarea situatiilor de criza) si Armata SUA. In 2009, cartea sa “Timpul fractal” a fost pe lista bestseller-urilor “The New Yoor Times”.

“Watkins Journal”, din Marea Britanie, l-a inclus pe Gregg Braden in “Top 100 Cei mai mari influentatori spirituali in viata”, pentru al cincilea an consecutiv.

Este un pionier al conectarii stiintei, spiritualitatii si potentialului uman.

In prezent, faimosul autor continua solutionarea problemelor transformând informatiile obtinute de stiinta moderna si din intelepciunea cartilor uitate din manastirile izolate, in raspunsuri practice.

In perioada 1-2 decembrie 2018, va invitam la workshop-ul live sustinut la Bucuresti de Gregg Braden la Bucuresti: “Omul ca design. De la evolutia inconstienta la transformarea constienta”.

Vei afla despre descoperirile si tehnicile care sintetizeaza cel mai bine ideile ce demonstreaza ca suntem proiectati in mod inteligent sa fim Oameni si construiti sa fim extraordinari!

Acest program multi-senzorial este oportunitatea ta pentru:

 • A descoperi dovezile ce schimba teoriile formulate in decurs de mai bine de 150 de ani, referitoare la originile omului si la rolul evolutiei in viata sa.
 • A fi martor la descoperirile care ne catapulteaza dincolo de gandirea conventionala in ce priveste capacitatile noastre si la maniera in care le poti implementa in propria ta viata!
 • A descoperi acele aspecte din intelepciunea antica si tribala – referitoare la relatia cu universul interior si cu cel exterior – si care sunt acum dovedite prin cercetarile stiintifice ale secolului XXI!
 • A invata tehnici eficiente si simple pentru a:
  • Accesa stari profunde de constienta;
  • Crea stari avansate de vindecare emotionala si fizica;
  • Reduce / preveni scurtarea zonei din ADN responsabila cu degradarea generala, ceea ce duce la boala si imbatranire;
  • Descoperi misterul si intelesurile starilor de supra-constienta – greu de accesat dar extrem de puternice;
  • Aplica aceste descoperiri in relatiile intime, personale, de afaceri, in decizii importante si pentru vindecarea dinspre inauntru spre inafara.

Toate descoperirile care nu se mai potrivesc cu modul traditional de gandire in ce ne priveste – atat ca indivizi cat si in relatia cu universul – nu mai pot fi ignorate. Avem nevoie sa le constientizam pentru a ne rescrie istoria. Cheia: cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat suntem mai bine echipati pentru ceea ce ne ofera viata. Aceasta este ideea simpla ce sta la baza acestui nou program: Omul ca Design.

Afla mai multe informatii si rezerva biletul acum!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu