Farmec a deschis un nou magazin de brand in Targu Mures

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua investitiile in reteaua nationala de magazine proprii si deschide un nou magazin de brand in Targu Mures.

Astfel, reteaua de magazine ajunge la un numar total de 29 unitati nationale, dintre care 8 magazine Farmec si 21 magazine Gerovital, la care se adauga alte doua centre deschise in sistem de franciza.

Noul magazin s-a deschis in data de 24 iunie, in incinta Shopping City Targu Mures, amplasat pe Calea Sighisoarei, nr. 51. Situat la parter, magazinul are o suprafata totala de 44 metri patrati si pune la dispozitia consumatorilor toate produsele din portofoliul brandurilor Gerovital si Aslavital.

„Targu Mures reprezinta un punct cheie in strategia de dezvoltare nationala, aici existand deja un magazin Farmec foarte apreciat de consumatoari. Prin inaugurarea magazinului Gerovital ne propunem sa venim in intampinarea lor cu inca un punct comercial accesibil, cu un portofoliu de produse divers si de calitate si cu servicii de frumusete personalizate.”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

Cu ocazia inaugurarii, primii 29 de consumatori care au trecut pragul noului centru Gerovital au primit un cadou surpriza. Mai mult, clientii au beneficiat de teste de dermoanaliza, un alt serviciu gratuit, oferit exclusiv in cadrul magazinelor de brand ale liderului local de cosmetice. Sedintele, de aproximativ 5 minute, au avut rolul de a stabili tipul de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice, care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii. In urma acestei masuratori, beauty adviserii din magazin au recomandat tratamentele si produsele cele mai potrivite nevoilor clientului.

Magazinul este dotat si igienizat conform recomandarilor autoritatilor in contextul actual al pandemiei de Coronavirus, iar consumatorii pot achizitiona de aici noii dezinfectanti produsi de Farmec, precum si alte produse esentiale pentru ingrijirea mainilor.

Pentru a achizitiona si online minunatele produse Farmec, va invitam sa dati CLICK AICI!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu