Farmec deschide magazinul de brand numarul 30

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, deschide astazi un nou magazin Gerovital la Brasov, acesta fiind cel de-al doilea centru inaugurat in acest an.

Compania clujeana continua sa extinda strategic reteaua nationala de magazine, care ajunge la 30 de unitati.

Noul magazin Gerovital este amplasat in incinta centrului comercial AFI Brasov, aflat pe bulevardul 15 Noiembrie, nr. 87. Situat la etajul 1, magazinul are o suprafata totala de 54 msi a fost proiectat conform conceptului „Doctor in Frumusete”, specific tuturor magazinelor de brand Gerovital. Suma totala investita in noul spatiu este de aproximativ 60.000 Euro.

Prima unitate Farmec din Brasov a fost inaugurata in septembrie 2016 si este un magazin de tip stradal, situat central, in Piata Sfatului, nr. 11.

„Inca de la deschiderea primului magazin de brand din Romania, ne-am propus sa investim in propria retea de unitati comerciale, amplasate in puncte strategice, pentru a fi mai aproape de consumatorii nostri si a le oferi o experienta de shopping completa. Faptul ca am ajuns la 30 de unitati este o recunoastere a calitatii produselor romanesti, a serviciilor noastre si a tuturor eforturilor de a ne reinventa in acord cu tendintele pietei si cu nevoile consumatorilor. Iar pentru ca siguranta clientilor si a personalului este o prioritate pentru noi, urmarim cu atentie recomandarile autoritatilor si implementam toate masurile de protectie necesare in intreaga retea de magazine”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Toti cei care trec pragul noului spatiu Gerovital din AFI Brasov vor beneficia de o reducere de 20% pentru orice produs achizitionat in perioada 21-25 octombrie. De asemenea, Gerovital ofera 30 de cadouri surpriza cu minimostre din cele mai cautate game si alte produse – precum gel dezinfectant pentru maini – pentru primii vizitatori ai magazinului. Consultantii in frumusete Gerovital consiliaza clientii, ofera sfaturi si recomandari personalizate de produse si rutine de ingrijire.

In cadrul magazinului, sunt disponibile produse de ingrijire a tenului, parului si corpului, din gamele brandurilor Gerovital si Aslavital, dar si noii dezinfectanti Farmec si Dermofarm. CLICK AICI PENTRU PRODUSE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu