Farmec deschide un nou magazin Gerovital in Cluj-Napoca si ajunge la o retea nationala de 15 unitati

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, deschide un nou magazin Gerovital la Cluj-Napoca, cel de-al doilea centru inaugurat in acest an. Liderul local de produse cosmetice continua sa extinda strategic reteaua nationala de magazine Gerovital, aceasta ajungand la un numar total de 15 unitati la nivel de tara.

Noul magazin Gerovital din Cluj-Napoca este amplasat in incinta centrului comercial Iulius Mall, etajul 1, aflat pe Strada Alexandru Vaida Voevod, 53B.

„Suntem foarte bucurosi sa deschidem un nou magazin Gerovital in Cluj-Napoca, orasul unde acum 129 de ani a inceput istoria Farmec si unde am scris primul capitol din povestea impresionanta de peste jumatate de secol a brandului Gerovital. Prin aceasta inaugurare, vrem sa rasplatim clujenii pentru increderea si sustinerea acordata in tot acest timp, oferindu-le acces rapid la gama variata de produse Gerovital si Aslavital, inclusiv liniile lansate recent, Gerovital Beauty si Gerovital Luxury. Mai mult decat atat, vom pregati in mod constant pentru ei surprize, oferte speciale, dar si demonstratii gratuite de machiaj, prima dintre acestea avand loc astazi, in cadrul evenimentului de inaugurare a noului magazin. Este un model de inaugurare pe care ne dorim sa il pastram si in cadrul urmatoarelor deschideri de magazine din acest an”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Cel de-al doilea centru Gerovital din Cluj-Napoca are o suprafata de 51 de m2 si a fost proiectat in conformitate cu  conceptul retelei de magazine Gerovital “Doctor in Frumusete”.

Cu ocazia inaugurarii, toti vizitatorii magazinului vor beneficia de un discount de 20% la achizitia oricarui produs din gama Gerovital Beauty, oferta valabila pana la data de 15 august.

Mai mult, toti clujenii vor fi asteptati in cadrul magazinului Gerovital cu multiple noutati, oferte speciale, promotii, dar si alte beneficii oferite in premiera. Printre acestea se numara demonstratiile gratuite de machiaj, prima fiind organizata in cadrul evenimentului de inaugurare al noului centru, dar si testele de dermoanaliza, disponibile doar in magazinele de brand ale producatorului clujean.

Pe baza rezultatelor testelor de dermoanaliza, Consultantii de Frumusete prezenti in magazin vor putea elabora scheme de tratament personalizate si recomandari specializate, tuturor vizitatorilor magazinului.

In Cluj-Napoca, se regasesc cele mai multe magazine ale producatorului de cosmetice – 3 centre Farmec (amplasate pe Str. Bucuresti, 55, in incinta Blocului Spray, pe Str. Regele Ferdinand 22-26 şi pe Str. Napoca, 25) si 2 magazine Gerovital. Primul magazin Gerovital a fost inaugurat anul trecut, in cadrul centrului comercial Platinia.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc – ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari.

In iulie 2018, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara şi 15 magazine Gerovital care se gasesc in Bucuresti (3 magazine), Cluj-Napoca (2 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Ramnicu Valcea şi Oradea.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu