Farmec inaugureaza cel de-al doilea magazin Gerovital din Constanta

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, anunta deschiderea unui nou magazin Gerovital la Constanta, la mai putin de o luna de la ultima inaugurare din Cluj-Napoca. Acesta este cel de-al doilea spatiu Gerovital din Constanta, primul fiind inaugurat in anul 2016.

Noul magazin Gerovital din Constanta s-a deschis in data de 9 august, in incinta centrului comercial VIVO! Constanta, amplasat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 220. Situat la parter, magazinul are o suprafata totala de 47 m2 si pune la dispozitia constantenilor toate gamele brandurilor Gerovital si Aslavital.

„Fiecare nou magazin Gerovital deschis reprezinta o continuare fireasca a initiativelor noastre de a duce la un nou nivel productia romaneasca de cosmetice. Suntem primul si singurul producator roman de cosmetice care si-a creat o retea proprie de magazine de brand, decizie pe care am luat-o pentru a fi mai aproape de consumatorii nostri si pentru a le pune la dispozitie cele mai noi, eficiente si calitative produse cosmetice si de ingrijire personala. Deschiderea noului magazin de la Constanta este un adevarat motiv de mandrie, pentru ca vine pe fondul unei cereri de piata tot mai accentuate, semn ca in Constanta exista o comunitate foarte mare de admiratori ai brandurilor Gerovital si Aslavital. Astfel, la distanta de 2 ani de la inaugurarea primului spatiu, deschidem un nou magazin Gerovital in oras, care suntem siguri ca se va bucura de aceeasi apreciere din partea tuturor constantenilor”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

In ziua inaugurarii, toti consumatorii care vor trece pragul noului centru Gerovital sunt asteptati cu cadouri si multiple surprize, pregatite special pentru ei.

Mai mult, toti vizitatorii noului magazin Gerovital din Constanta au acces la demonstratii gratuite de machiaj, dar si la teste de dermoanaliza, un alt serviciu gratuit, oferit exclusiv in cadrul magazinelor de brand ale producatorului clujean. Sedintele dureaza aproximativ 5 minute si ajuta la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

In cadrul noului centru Gerovital sunt disponibile produse de ingrijire a tenului, corpului, parului, cat si produse de cosmetica decorativa (machiaj) din portofoliul brandurilor Gerovital si Aslavital. Cu o istorie de peste jumatate de secol, Gerovital este unul dintre cele mai solide si valoroase branduri romanesti, lider pe segmentul produselor pentru ingrijirea fetei, detinand o cota de piata valorica de 25%, conform datelor Nielsen[1]. Printre gamele ce vor putea fi regasite pe rafturile noului magazin se numara Gerovital Beauty, Gerovital Luxury, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital H3 Men, Gerovital Sun si Gerovital Tratament Expert.

Aslavital este un alt brand unic pe piata locala, care contine produse pentru ingrijirea tenului, create pe baza de argila pura, 100% romaneasca, provenita din Muntii Padurea Craiului.

Primul magazin Gerovital din Constanta, inaugurat in anul 2016, este situat in ansamblul comercial City Park din Constanta, pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 116C.

Odata cu deschiderea celui de-al doilea centru Gerovital din Constanta, reteaua de magazine de brand detinute de compania Farmec la nivel national, ajunge la 24 de centre Farmec si Gerovital. Pana la finalul anului 2018, sunt planificate alte cateva inaugurari. CLICK AICI PENTRU PRODUSELE GEROVITAL

[1] Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoriile produselor pentru ingrijirea fetei, segmentul CARE pe piata din Romania, valoare vanzari pentru ultimele 12 luni (perioade cumulate Ianuarie 2017 – Decembrie 2017). (Copyright © 2018, The Nielsen Company.)

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu