Farmec incepe productia a doua noi produse igienizante pentru maini

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, incepe de astazi productia a doua noi produse igienizante pentru uz personal, pe baza de alcool 70%: Lotiunea igienizanta pentru maini si Gelul de igienizare pentru maini.

Produsele actioneaza rapid, fiind o masura practica si eficienta pentru apararea sanatatii.

Acestea vin in completarea portofoliului actual, care cuprinde alte doua tipuri de produse pentru igiena mainilor si a suprafetelor: Sapun Lichid Spuma Antibacterian Gerovital Pure si Nufar Dezinfectant Universal.

Pentru distribuirea acestor produse igienizante – realizate in regim de urgenţa cu resursele existente – vor fi prioritizate solicitarile pentru consumul colectiv, respectiv din partea institutiilor publice, care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului virus COVID-19. Apoi, in functie de stocuri, produsele vor fi distribuite si catre canalele de vanzare pentru consumatorii finali.

Farmec se afla in dialog permanent cu autoritatile pentru obtinerea tuturor aprobarilor si, de asemenea, cu furnizorii de materii prime, respectiv de ambalaje in vederea livrarilor si sustinerii pentru productia de biocide in regim de urgenta.

Compania Farmec continua cercetarea si dezvoltarea unor noi dezinfectanti pentru maini si suprafete. Saptamana aceasta, au fost trimise mostre in laboratoare externe acreditate pentru testari, care vor dura intre 4 si 5 saptamani. Perioada de testare a eficacitatii este conditionata de timpii de actiune necesari evaluarii actiunii virucide, bactericide si fungicide. Ulterior, aceste produse vor fi supuse spre avizare Comisiei de Biocide din cadrul Ministerului Sanataţii.

In acest moment, prioritatea numarul 1 a companiei Farmec este cercetarea si dezvoltarea productiei de biocide, folosindu-si toate resursele pentru o solutionare eficienta si responsabila in beneficiul sanatatii publice.

CLICK AICI pentru produsele de curatenie Nufar & Triumf de la Farmec!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

Lasa un comentariu