Farmec introduce noi servicii si beneficii in cadrul magazinului online

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, dezvolta magazinul online si introduce noi servicii in cadrul platformei www.farmec.ro. Incepand cu luna noiembrie, sunt disponibile serviciul gratuit de impachetare cadouri si achizitie a cardurilor de cadouri, implementate cu ocazia sarbatorilor de iarna, urmand sa fie disponibile pe tot parcursul anului.

Printre alte servicii si modificari comerciale aplicate in magazinul online al producatorului clujean de cosmetice se numara oferirea de transport gratuit in perioada Black Friday pentru comenzile achitate online, indiferent de valoarea acestora, si imbunatatirea programului de fidelitate pentru clientii online. Conform noilor prevederi ale programului de fidelitate, valoarea reducerilor oferite consumatorilor a fost crescuta pana la 15%, pragul reducerilor fiind ridicat cu 5% fata de trimestrul anterior.

Alaturi de expansiunea din offline, dezvoltarea zonei de e-commerce este o directie prioritara pentru Farmec. Extinderea si imbunatatirea constanta a facilitatilor si serviciilor oferite, precum si disponibilitatea unei game tot mai largi de produse, ca urmare a noilor lansari de game, ne-au permis sa stabilim un curs ascendent al vanzarilor online ale Farmec. In 2019, planificam o noua etapa in dezvoltarea platformei noastre digitale, prin relansarea sa intr-un nou format, cat mai prietenos fata de consumatori si in linie cu tendintele internationale“, a declarat Alina Spanu, Manager Vanzari Online Farmec.

Astfel, pentru orice comanda de produse cosmetice plasata online, consumatorii beneficiaza de serviciul de impachetare si ambalare gratuita, transformand achizitia intr-un cadou perfect pentru cei dragi, Mai mult, cadoul poate fi insotit de o urare sau un mesaj aniversar. Pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor, in mod special in perioada sarbatorilor de iarna, acest serviciu este disponibil si in offline, in cadrul retelei de magazine de brand Farmec si Gerovital.

Cardul Cadou Farmec este un alt beneficiu disponibil utilizatorilor platformei www.farmec.ro. Valoarea cardului variaza de la 50 la 999 lei, in functie de toate tipurile de venit, iar valabilitatea sa este de 6 luni, de la momentul emiterii sale in format electronic. Acesta poate fi utilizat pentru achizitia oricarui produs din portofoliul Farmec.

In ultimii doi ani, in contextul strategiilor de marketing digital, magazinul online a fost dezvoltat constant cu functii si beneficii noi. Printre acestea se numara oferte promotionale disponibile exclusiv online, dezvoltarea rubricii Sfatul Specialistului, prin intermediul careia consumatorii beneficiaza de recomandari si asistenta personalizata, facilitarea accesului la rubrica Scheme de intretinere personalizate, scaderea pragului de transport gratuit si alte avantaje unice oferite membrilor platformei.

Printre gamele din topul achizitiilor online se numara Gerovital H3 Evolution, Aslavital Mineralactiv, Gerovital Tratament Expert, Gerovital H3 Derma+. CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu