Farmec lanseaza campania „Ai grija de natura asa cum ai grija de tine”

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, lanseaza campania „Ai grija de natura asa cum ai grija de tine”, un demers de responsabilitate sociala pentru reciclarea ambalajelor produselor din portofoliul propriu. Organizata sub forma unui proiect pilot, campania se va derula in patru magazine de brand din Cluj-Napoca, unde vor fi amplasate recipiente de colectare pentru deseurile de ambalaje din hartie, plastic, sticla, metal si aluminiu.

Aceasta initiativa reprezinta angajamentul nostru pentru dezvoltarea unor practici sustenabile in domeniul cosmeticelor. Prin intermediul acestui proiect pilot ne dorim sa asiguram inchiderea ciclului de viata al produselor din portofoliul Farmec si sa limitam impactul lor asupra mediului. Incurajam consumatorii nostri sa participe la acest proiect si ii indemnam sa recicleze cat mai mult, in general, fie ca vorbim de produse cosmetice sau alt tip de produse. Suntem increzatori ca vom avea succes cu aceasta campanie, care se aliniaza cu obiectivul nostru pe termen lung de a fi un business responsabil“, a declarat Tudor David, Director Marketing.

Magazinele in care se desfasoara campania „Ai grija de natura asa cum ai grija de tine” sunt: Gerovital din Platinia Shopping Center, Gerovital din Iulius Mall, Farmec de pe str. Bucuresti si Farmec de pe str. Napoca. Clientii pot aduce la aceste puncte de colectare deseuri de ambalaje de hartie (cutii creme), de plastic (cutii creme, recipiente sampoane si gel de dus, dar si recipiente ale produselor de curatenie din gamele Nufar si Triumf), de sticla (borcane creme), de metal si de aluminiu (doze spray aluminiu). Pentru a putea fi reciclate, recipientele trebuie golite de continut, clatite si curatate.

La patru ambalaje din portofoliul Farmec reciclate, consumatorii vor primi un produs cadou pe baza unui cartonas care va fi stampilat la fiecare ambalaj adus in magazin.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc – ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 țari.

In ianuarie, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 20 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea, Sibiu si Ramnicu Valcea si 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciza, la Bacau si Pitesti.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu