Farmec sustine fotbalul romanesc prin parteneriatul cu Clubul de Fotbal CFR 1907 Cluj

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta parteneriatul strategic cu CFR Cluj si Academia „Juniorii Alb si Visiniu Cluj”, destinata descoperirii si pregatirii tinerelor talente pentru fotbalul de performanta.

Bazat pe valori comune, cum sunt traditia, performanta si profesionalismul, parteneriatul aduce impreuna doua branduri clujene puternice: CFR, campioana Romaniei din ultimii 3 ani si Farmec, cel mai prestigios brand romanesc de cosmetice.

„Sportul, si mai ales fotbalul considerat sportul rege, aduce oamenii impreuna. De-a lungul timpului, Farmec a sustinut diferite echipe sportive locale si a construit un teren de fotbal langa parcul Farmec, pentru a incuraja un stil de viata activ. Acum, suntem mandri sa ne alaturam clubului sportiv CFR in calitate de parteneri oficiali si sa sprijinim o noua echipa clujeana de mare succes, dar si juniorii fotbalisti talentati ai Centrului de Copii si Juniori al CFR 1907 Cluj. Pentru noi, acest parteneriat reprezinta inca un pas in consolidarea relatiei cu comunitatea locala si un nou context de a interactiona cu actualii si potentialii nostri clienti.”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

„Suntem onorati ca Farmec, companie romaneasca de renume, se alatura echipei si proiectelor noastre. Impreuna ne propunem sa le oferim sportivilor nostri cele mai bune condiţii pentru dezvoltare si performanta.”, a declarat Marius Bilasco, Director Sportiv CFR Cluj.

Infiintat in anul 1907, clubul sportiv CFR Cluj a castigat de sase ori titlul de campioana nationala (in 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020), de patru ori Cupa Romaniei (2008, 2009, 2010, 2016) si de trei ori Supercupa Romaniei (2009, 2010, 2018). Centrul de Copii si Juniori al CFR 1907 Cluj a devenit in ultimii ani un punct de referinta, avand rezultate remarcabile: republicanii U19 au castigat Cupa Romaniei in sezonul 2018-2019, iar in sezonul 2019-2020 au participat la Turneul Final al Campionatului National. Cu peste 300 de copii legitimati, echipele CFR 1907 Cluj au castigat numeroase turnee de elita, avand zeci de jucatori internationali cu multe convocari la loturile nationale de juniori si tineret.

Promotor al valorilor romanesti si actor civic activ, Farmec sustine constant evenimente din domeniul sportiv, muzical, al cinematografiei, al educatiei si dezvoltarii personale, implicandu-se, de asemenea, in campanii de responsabilitate sociala.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu