Farmec valorifica ingredientele naturale locale si le integreaza in productie

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, este prima companie locala care utilizeaza in productia proprie argila naturala din muntii Padurea Craiului.

De peste 17 ani, acest ingredient sta la baza dezvoltarii gamei Aslavital Mineralactiv, disponibila de la sfarsitul lunii septembrie intr-o formula modernizata.

„Suntem foarte atenti la ingredientele pe care le folosim in crearea si dezvoltarea gamelor din portofoliu, intrucat actiunea sinergica a acestora asigura atat eficienta produselor noastre, dar si competitivitatea in categorie, din punct de vedere pret. Aslavital este un brand care se evidentiaza fata de celelalte marci existente prin integrarea in compozitie a argilei 100% naturale, provenita din Muntii Padurea Craiului, din Apuseni. Datorita proprietatilor sale terapeutice si cosmetice extrem de valoroase, cat si a puternicelor efecte detoxifiante, mineralizante si regenerante, argila raspunde foarte bine nevoilor actuale ale consumatorilor, inclusiv celor de protectie impotriva poluarii urbane. Valorificarea ingredientelor naturale, de provenienta locala este o mandrie, dar si o reala responsabilitate pentru Farmec, in calitate de cel mai mare producator roman de cosmetice. Astfel, in functie de noile trenduri cosmetice, vom continua sa dezvoltam gamele brandului Aslavital pe baza acestei argile naturale, dar si sa integram alte ingrediente locale procurate in productie”, a declarat Claudia Palacian, Manager  Produs Farmec.

Printre principalele beneficii ale argilei se numara remarcabila putere de absorbtie si de echilibrare a corpului, proprietatile cicatrizante, calmante si antistres cat si de revigorare a celulelor si revitalizare a metabolismului celular. Datorita acestora, gama Aslavital Mineralactiv asigura un program eficient de ingrijire a tenului, aducandu-i o infuzie de tinerete si naturalete.

Mai mult, argila din muntii Padurea Craiului actioneaza ca un remineralizant puternic asupra organismului, datorita celor peste 20 de minerale naturale incluse: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, s.a.

Procesul de selectie al ingredientelor este unul complex, ce poate dura pana la 3 luni. Acesta include partea de cercetare si de studiu al literaturii de specialitate, analiza plajei de ingrediente active, selectia celor mai adecvate, testarea acestora, elaborarea retetelor produselor si demararea productiei propriu-zise.

Cele 15 produse din gama cu formulari inovatoare raspund nevoilor actuale impuse de stilul urban si se adreseaza tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile  si usor iritabile. Datorita asocierii unice dintre argila provenita din muntii Padurea Craiului, Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres specific, cu un rol esential in revitalizarea metabolismului celular si repararea epidermica, si complexul Ferulan, bogat in acid Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti, sunt reduse efectele poluarii generate de stresul urban, ale poluarii electronice si ale radiatiilor UV.

Produsele pot fi incadrate in programe personalizate de ingrijire, in functie de nevoile specifice ale consumatorilor. CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu