Care este relatia dintre moda si emotiile interioare ale femeilor?

Nu de putine ori, hainele ne reprezinta.

Exista o gama de rochii care vorbesc de la sine despre simplitate, eleganta si cochetarie.

Atunci cand vorbim de bun gust in materie de moda feminina, gandul ne zboara la rochiile casual si de office, dar si la cele pentru evenimente deosebite.

Mai precis, la un “cocktail” intre cele 3 stiluri, astfel incat sa fie satisfacute toate gusturile si sa poata fi purtate in diverse imprejurari.

Care este relatia dintre moda si emotiile interioare ale femeilor?

Credibilitatea unui om are la baza comunicarea nonverbala: limbajul corpului, contactul vizual, vestimentatia, zâmbetul, miscarea mâinilor, postura, gesturile, mersul etc.

Cele 3 stiluri care definesc colectiile cele mai cautate de femei au fost create pentru doamnele care doresc sa pastreze rafinamentul in orice situatie.

Tocmai de aceea, si pantofii de dama eleganti cu toc sunt alegerea cea mai buna la aceste tinute.

Pe scurt, cerintele sunt: Eficienta. Accesibililitate. Valoare. Rafinament. Simplitate.

Prin urmare, eleganta bunului gust este primordiala!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Un comentariu la Care este relatia dintre moda si emotiile interioare ale femeilor?

  • Adriana Barnovschi  spune:

    Vestimentația, atitudinea, ținuta, gesturile, emoțiile, dispoziția formează un tot unitar și, chiar dacă nu spun totul, vorbesc despre noi, despre ceea ce suntem sau dorim să părem, influențând felul cum ceilalți ne percep. Dorința de a fi admirate, apreciate, iubite, respectate se reflectă în alegerile vestimentare pe care le facem noi, femeile. Piesele vestimentare pe care alegem să le purtăm dezvăluie de multe ori o parte din identitatea noastră. De pildă, rochiile diafane, albe sau în culori pastelate, ușoare ca o adierea de primăvara trădează gingășie, puritate, visare, poate și un strop de timiditate, în timp ce cele în culori tari sau îndrăzneț accesorizate “vorbesc” în cel mai evident mod despre o persoană pasională, curajoasă, pragmatică, uneori nonconformistă. Fie că optăm pentru o ținută pretențioasă ca să mergem la o petrecere sau la un eveniment important, fie că încercăm să evadăm din haosul urban și alegem o ținută lejeră, comodă, nu trebuie să uităm că simplitatea, eleganța, rafinamentul și armonia trebuie să ne însoțească alegerile și să vină din interior.

Lasa un comentariu