Fenomenul PSI. Civilizatia umana si rasele extraterestre

Fenomenul PSI si legatura dintre civilizatia umana si rasele extraterestre au devenit in ultimii zeci de ani nu doar teme de cercetare ale specialistilor implicati in stiintele neconventionale, dar si subiecte de interes pentru o gama mare de oameni interesati de studiul acestor domenii noi ale stiintei. Deja, apar din ce in ce mai des articole, pe scara larga, despre comunicarea telepatica cu fiinte extraterestre, bioingineria si epigenetica, cercetarea genetica a raselor din galaxia noastra etc.

In acest sens, ne-au atras atentia 3 carti remarcabile, scrise de gen. dr. Emil Strainu, specialist in amenintari nonconventionale si psihotronica, pe care le analizam in acest articol.

Cine este autorul?

Emil Strainu este general de armata in rezerva, specialist recunoscut international in domeniile radiolocatiei, ufologiei, razboiului geoclimatic-geofizic, razboiului psihotronic, cunoscut realizator de emisiuni de radio si de televiziune pe tematica stiintelor neconventionale, scriitor si inventator. Distins cu peste 60 de premii internationale si cu prestigioase medalii nationale si internationale pentru cercetarile in domeniile sus-amintite. Este membru fondator al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), al Asociatiei Romane pentru Cercetari Psihotronice (ARCEPS), al THE ALIEN HUNTER GROUP.

“Manualul secret. Rase inteligente extraterestre. Manipularea: Proiectul Philadelphia/Montauk”

de Emil Strainu

Intr-o perioada in care contactele cu civilizatiile extraterestre par sa nu mai constituie un subiect tabu, aparitia unei carti care sa prezinte principalele rase de extraterestri cunoscute era cumva asteptata.

Autorul care sa aduca aceasta informatie inedita publicului roman era cumva de la sine inteles: generalul bg. (rez.) Emil Strainu, cel mai cunoscut specialist roman in domeniul ufologiei, radiolocatiei, armelor geofizice, climatologice si psihotronice.

In cercurile restranse ale ufologilor si ale serviciilor secrete insarcinate cu monitorizarea interactiunilor extraterestrilor cu pamantenii era cunoscut de multa vreme Manualul secret al contactelor cu rasele inteligente extraterestre, un material de lucru realizat de KGB in anii 1930 pentru pregatirea agentilor din teren si actualizat de-a lungul vremii. Manualul secret a circulat in mai multe versiuni si in mai multe limbi straine; dr. Emil Strainu le-a studiat pe toate si a efectuat, pentru lucrarea fata, o sinteza a acestor variante, ilustrata cu imagini in premiera ale diverselor rase de extraterestri.

In partea a doua a acestei carti, accentul este pus pe analiza informatiilor legate de experimentul Philadelphia si proiectul Montauk, cu scopul de a discerne adevarul din spatele manipularii realizate decenii intregi prin intermediul mass-mediei si al serviciilor secrete americane. CLICK AICI

 “Extraterestrul din lumea duala” de Emil Strainu

La granita dintre realitate si irealitate se petrec in fiecare clipa evenimente stranii. Aceasta carte incearca sa le surprinda pe cateva dintre ele. Sunt intamplari adevarate, traite de autor sau de apropiati ai sai care au avut curajul sa i le destainuiasca.

Multe dintre ele nu pot fi explicate prin gandirea logica, rationala, ci numai prin credinta in universul nevazut, ce exista deopotriva cu cel vazut, intr-o lume duala cu care fiecare dintre noi ajungem sa intram in contact la un moment dat. Asa cum spune autorul, „Dupa experienta de-o viata, am ajuns sa cred ca toti traim intamplari stranii sau inexplicabile, dar foarte putini avem curajul sa le istorisim si celorlalti.”

„Viitorul rasei umane nu este in mainile noastre la acest moment din timp. Va fi, poate, intr-o zi din viitor –  intr-o zi care va veni candva.
Ce putem face noi acum, ca oameni adevarati, este sa adunam date si informatii despre acesti extraterestri, despre obiceiurile lor, sa aflam obiectivele urmarite de civilizatiile lor. Apoi sa le descoperim slabiciunile, dar si punctele tari, astfel incat, atunci cand viitorul va deveni responsabilitatea noastra, sa fim pregatiti sa luptam pentru el daca vom fi nevoiti.
Astazi insa suntem doar simpli spectatori care privesc o piesa de teatru…”
Dr. Emil Strainu

Totodata, autorul isi exerseaza si talentul de scriitor de fictiune, in doua povestiri science-fiction pe care sigur le veti savura. CLICK AICI

 “Invazia extraterestra. Conspiratia tacerii” de Emil Strainu

Pe fondul unei activitati din ce in ce mai dinamice legate de dezvaluirea existentei entitatilor extraterestre – incluzand inmultirea recenta a numarului de emisiuni ale canalelor stiintifice de televiziune pe tema existentei OZN-urilor si extraterestrilor si amplele deconspirari din dosarele „WikiLeaks UFO” din ultimii ani –, avand la baza numeroasele cercetari personale dintr-o cariera de peste trei decenii dedicata studierii fenomenelor neconventionale, autorul isi propune in aceasta carte sa radiografieze, din cat mai multe unghiuri cu putinta, starea de fapt a Pamantului si a Sistemului nostru Solar in perspectiva unei eventuale intalniri cu civilizatii nonterestre.

Intr-o prima parte a cartii, sunt consemnate si comentate cele mai importante dezvaluiri din dosarele „WikiLeaks UFO”, aratand ca, departe de ochii publicului, la cele mai inalte niveluri de conducere politica si religioasa, se stie despre existenta entitatilor extraterestre si despre activitatea lor pe Terra, insa, din anumite ratiuni, publicul nu este informat, pastrandu-se o conspiratie a tacerii in privinta unui subiect de care poate depinde viata noastra ca specie.

In cea de-a doua parte, este analizata Luna si activitatea extraterestra legata de ea: baze secrete, atacuri nucleare, programe oficiale si secrete pe Selena, locuitorii Lunii, rolul ei de nava spatiala si de statie de reciclare a sufletelor omenesti.

In cea de-a treia parte, sunt enumerate si descrise bazele subterane ale extraterestrilor de pe Terra: amplasare (exista pe toate cele sapte continente), incidente notabile, relatari, marturii ale persoanelor implicate. Ni se pregateste oare o mare dezvaluire? Suntem noi oare pregatiti sa aflam adevarul despre extraterestri? Dar sa facem fata unei invazii? Iata cateva intrebari legitime la care va invitam sa raspundeti dupa lectura acestei uimitoare carti. CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Un comentariu la Fenomenul PSI. Civilizatia umana si rasele extraterestre

  • Voican Marin  spune:

    Am citit tot ce scrie in acest articol despre eminentul om de cultura grl EMIL STRAINU, si-i trimit sincere si nobile apreceri, un salut cordial si succes in continuare, sa ne ofere carti de mare valoare in domeniul mai putin cunoscut al locuitorilor extrateresrtri din galaxia Lactee.

Lasa un comentariu