Fenomenul PSI. Radu Cinamar si cunoasterea secreta a realitatii

Cartile scrise de Radu Cinamar impresioneaza prin acuratetea detaliilor, la care se adauga valoarea de natura spirituala si ezoterica a informatiilor pe care ele le contin.

A vorbi despre aceste lucrari unice, de o valoare cu totul speciala, este o seducatoare poveste despre curaj.

Curajul de a fi informat si documentat stiintific, in contextul actual al vremurilor transformatoare pe care le traim.

Aceste carti au ajuns la sufletul tuturor cititorilor, cu precadere prin ineditul lor si prin informatiile suprinzatoare ce dezvaluie lumii unele aspecte necunoscute ale realitatii in care traim. Acestea reprezinta cu adevarat nucleul seriei fenomenale de carti pe care autorul ni le pune la dispozitie, serie care este prezenta pe piata de 16 ani!

“Geneza uitata” de Radu Cinamar

Este al șaselea volum din seria „Radu Cinamar” și el reprezinta fara indoiala un pas inainte atat din punctul de vedere al stilului editorial, cat și din cel al expunerii informatiei.

Cartea apare intr-un format nou, mai mare, fiind totuși cea mai voluminoasa dintre titlurile seriei de pana acum. Remarcam simetria pe care autorul pare sa o respecte in cadrul volumelor sale: dupa fiecare expeditie printr-un tunel, urmeaza un volum ce trateaza un subiect separat, dupa care se revine la expeditia prin tunelul urmator.

Astfel, volumul 3 („Misterul din Egipt – Primul tunel”) a fost urmat de volumul 4 („Pergamentul secret”), pentru ca volumul 5 sa trateze o noua expeditie („In interiorul Pamantului – Al doilea tunel”). Volumul 6 („Geneza uitata”) apare ca fiind un volum de-sine-statator, iar daca aceasta logica de publicare se va aplica in continuare, atunci ne putem aștepta ca volumul 7 din serie sa trateze despre expeditia prin cel de-al treilea tunel, care este și ultimul din Complexul secret din Muntii Bucegi.

Noul volum („Geneza uitata”) prezinta un subiect uimitor prin complexitatea și bogatia informatiei, dar cele peste 70 de desene elaborate sunt menite sa ușureze intelegerea textului. Miezul lucrarii il reprezinta subiectul originii adevarate a omului și a evolutiei sale complexe de-a lungul erelor. Sunt explicate de asemenea unele dintre „punctele fierbinti” ale istoriei umanitatii, care fie nu au fost cunoscute niciodata, fie au fost tratate de pe pozitii mitologice: Atlantida, Troia, Shambala, Hiperborea etc. Un accent deosebit este pus pe existenta și manifestarea sasurilor interdimensionale, acele portaluri aflate la „intersectiile” dintre planul fizic și cel eteric. CLICK AICI PENTRU CARTE

“Pergamentul secret: cinci tehnici initiatice tibetane” de Radu Cinamar

Acest al patrulea volum din seria Radu Cinamar este o revelatie bulversanta, care ne arata ca Radu Cinamar are inca multi ași ascunși in maneca obscura a serviciilor secrete.

Dupa o absenta editoriala indelungata, scriitorul ne prezinta o succesiune uimitoare de elemente biografice, care include modificari spectaculoase la nivelul Departamentului Zero, colaborarea cu Pentagonul intr-o misiune foarte importanta in Antarctica, „cheia” Pergamentului Secret și mai ales esenta dezvaluirilor pe care Cezar Brad le face cu privire la una dintre cele mai controversate descoperiri din muntii Carpati, in anii 90.

O mina de informatii care nu trebuie ignorata.

Cand timpul soseste, cauzele care au fost demult sadite incep sa dea roade. Totusi, aceasta tine in primul rand de vointa oamenilor.

Niciodata nu exista doar o singura posibilitate, dar in cazul evenimentelor putem vorbi despre directii majore de probabilitate.

Adevarata lupta se da pentru a inclina balanta celei mai mari probabilitati intr-un sens sau altul. CLICK AICI PENTRU CARTE

“Cristalul eteric: al treilea tunel” de Radu Cinamar

Acest volum incheie atat un ciclu numerologic (ciclul lui 7), cat si misterul ultimului tunel, ramas neexplorat de autor pana in anul 2015. Dupa prezentarea expeditiei, volumul face o foarte interesanta „turnura”, orientandu-se catre un proiect special, ce atrage o colaborare inedita cu orașul subteran Apellos, dar și cu partea americana.

Foarte interesant este ca, pentru prima data dupa aproape 14 ani, Radu Cinamar ne ofera in acest volum date suplimentare despre enigmaticul Elinor, un alchimist desavarsit.

Cartea prezinta de asemenea o informatie-cheie, indelung dezbatuta si considerata pana acum un mister neelucidat, care se refera la originea reala a Lunii. Totul este explicat in amanunt si in mod cronologic, la fel ca si in cazul elementelor despre originea omului, prezentate in Geneza uitata. Este uluitor și totodata fascinant, dar cu atat mai mult aceasta ne deschide orizonturile cunoașterii și ale evolutiei noastre individuale.

Lucrarea prezinta observatiile si analizele autorului, care sunt bine concentrate si implica un spectru foarte larg de interes: incepand de la stiinta si pana la spiritualitate si ajungand chiar la ezoterism si psihologic, acest continut atinge istoria umanitatii si aspectele sale sociologice. Conform criticilor, toate aceste informatii sunt combinate si prezentate astfel incat sa creeze o imagine clara asupra fiintei umane si asupra modului in care aceasta a evoluat.

In plus, pentru ca toate aceste informatii prezentate sa fie pe intelesul tuturor, autorul a ales sa includa numeroase note explicative de subsol, rolul acestora fiind acela de a informa si lamuri cat mai bine orice tip de cititor. CLICK AICI PENTRU CARTE

In general, in cartile scrise de Radu Cinamar, prezentarile sunt bulversante atat prin diversitatea lor, cat și prin acuratetea explicatiilor oferite, care imbina cunoașterea ezoterica pura cu anumite elemente știintifice. CLICK AICI PENTRU SERIA COMPLETA 7 VOLUME

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

3 comentarii la Fenomenul PSI. Radu Cinamar si cunoasterea secreta a realitatii

 • Bucur  spune:

  Mulțumesc pentru accept! Sunt onorată să fac parte din acest grup!❤️❤️❤️

 • Miralena Tuin  spune:

  Pe mine m ar interesa tot ceea ce a publicat dl.Cinamar, in ordine cronologica.
  Nu am citit nimic din ceea ce a scis,dar in mediul meu,se vorbeste mult despre Radu Cinamar.
  Ar fi posibil sa optie asa ceva ? Chiar si in strainatate?

 • Great Fashion  spune:

  Ne bucura mesajul dvs, multumim! Va invitam sa cititi acest articol si sa comandati online aceste arti, din cadrul articolului, prin crearea unui cont online. Veti primi apoi cartile acasa, chiar daca locuiti in strainatate.

Lasa un comentariu