Gentile Hermes, in topul gentilor preferate si de Cindy Crawford!

In timp, Cindy Crawford a devenit imaginea unor mari firme cosmetice sau de imbracaminte, precum L’Oreal, Gucci sau Hermes.

Gentile lansate de ea au devenit celebre in toata lumea.

Astfel, gentile si in special gentile statut, care sunt usor recunoscute, au fost unanim declarate de catre specialisti vedetele modei, depasind orice asteptari. De exemplu, divizia care se ocupa de accesorii-genti de la Prada a adus 65% din profitul firmei, iar la Gucci gentile au adus 80% din profitul firmei pe ultimul an fiscal, in timp ce vanzarile de genti cresc de doua ori mai rapid decat cele de haine.

Aceasta evolutie spectaculoasa a gentilor este strans legata de campaniile de promovare de zeci de milioane de euro ale firmelor de lux, care au transformat geanta intr-un obiect ce transmite in special statutul social, imaginea personala si contul bancar al unei persoane.

Astfel, nu mai mira pe nimeni cozile de zeci de persoane de la magazinul Louis Vuitton de pe Champs Elysées, de unde doamnele isi accesorizeaza tinutele cu o geanta avand simbolul LV sau lunile petrecute pe listele de asteptare pentru o geanta Hermes.

Hermes a realizat o editie speciala a clasicei Birkin, cu diamante de 10 carate care costa 168.000 de euro. Casa italiana Zagliani a lansat o geanta din piele de piton, care costa 1.800 de euro si care a fost injectata cu botox pentru a face pielea mai fina.

Dupa aparitia lui Cindy Crawford la emisiunea lui Oprah Winfrey cu o geanta Zagliani Puffy Bag, vanzarile au crescut imens, celebritatile fiind principala metoda de promovare la care apeleaza cei care vand genti.

Pasiunea femeilor pentru genti si aparitia gentilor statut, recunoscute de toata lumea, a inspirat jocuri de tipul „recunoasteti geanta“ in toata lumea. Acest joc este foarte la moda in cafenelele, restaurantele si mall-urile din Occident, unde femeile ce vor sa isi arate experienta si accesul la moda de lux comenteaza gentile celor care vin sau sunt deja in restaurant.

Se pare ca nu poti avea pretentia ca esti la zi cu noutatile din moda daca nu recunosti o geanta Louis Vuitton, Chanel, Hermes sau Prada!

Daca v-a placut acest articol, va invitam sa fiti alaturi de noi, cu un Like, pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

Lasa un comentariu