Gerovital Plant – „Cel mai bun produs nou” in categoria produselor de ingrjire personala la Gala Premiilor Piata 2019

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, obtine pentru al treilea an consecutiv unul dintre cele mai importante titluri din cadrul Galei Premiilor Piata, competitia anuala a industriei bunurilor de larg consum. Gama Gerovital Plant, modernizata in iulie 2019, a obtinut titlul de „Cel mai bun produs nou” in categoria produse de ingrijire personala.

In cadrul celei de-a XIV-a editii a Premiilor Piata, Farmec s-a numarat printre cele 35 de companii premiate, fiind desemnat castigator in urma voturilor exprimate de trei categorii de electori – retaileri, directori de vanzari si directori de marketing. Si-au exprimat alegerea 717 de comercianti traditionali, dintre care 500 comercianti independenti, 14 manageri de achizitii din Top 20 retaileri, 45 de directori de vanzari din Top 100 companii furnizoare si 37 de directori de marketing sau CSR.

Distinctia acordata continua seria de premii obtinuta de Gerovital in cadrul Galei Premiilor Piata: Gerovital H3 Hyaluron C a fost desemnat „Cel mai bun produs nou” din 2018, iar in 2017 brandul a fost premiat la aceasi categorie  multumita  gamei Gerovital Geluri de dus.

Ne bucuram sa constatam ca interesul pentru produsele noastre este pe un continuu trend ascendent, acest premiu fiind dovada ca Gerovital ramane o parte activa din vietile a generatii intregi de romani. Suntem onorati sa fim si anul acesta una dintre companiile castigatoare intr-o competitie in care sunt analizate criterii precum inovatia, eficienta, creativitatea s.a. de catre profesionisti. Aprecierea si increderea oferita este cea mai buna validare a calitatii si performantei gamei Gerovital Plant, mai ales ca este o gama de traditie, cu o istorie de peste 30 de ani pe piata locala. Vom continua sa ducem la un nou nivel productia romaneasca de cosmetice si sa ne autodepasim in fiecare zi”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.  

Gama Gerovital Plant are pana la 98% ingrediente de origine naturala, care protejeaza microbiomul pielii si ofera beneficii multiple pentru tenul normal si mixt. Linia a fost relansata pe segmentul cosmeticelor naturale cu 9 produse,  disponibile intr-o paleta variata de formulari si ambalaje, printre care creme, fiole si apa micelara.

Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiome (un extract standardizat din radacina de Brusture) si un complex natural de plante din flora locala, care diminueaza reactivitatea pielii si procesele inflamatorii si au ca rol protejarea Microbiomului, este inovatia adusa de noua gama Gerovital Plant. Fiecare produs din gama are beneficii distincte asupra tenului: hidratare, antirid, nutritie, protectie, energizare, demachiere, purificare, oxigenare si revitalizare.

Noul premiu se alatura celorlalte titluri importante castigate in acest an, printre care se numara titlul de „Superbrand 2019” si „Cel mai puternic brand romanesc.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu