Gerovital, prezent la Neversea Beach cu doua produse solare in editie limitata

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, lanseaza doua produse cu ambalaj tematic personalizat, in editie limitata, in gama Gerovital Sun, pentru a marca parteneriatul brandului Gerovital cu Neversea Beach pentru sezonul estival.

Gerovital incurajeaza iubitorii de soare sa obtina un bronz uniform si sanatos, direct pe plaja, intregul sezon, prin actiuni dedicate de sampling si tombola cu premii saptamanale.

Uleiul bronzant SPF15 si Lotiunea pentru calmare arsuri solare din gama Gerovital Sun sunt disponibile intr-o noua prezentare, la malul marii, la raft si online, si aduc odata cu ele premii speciale.

Noile ambalaje imbina conceptul grafic al gamei Gerovital Sun cu simboluri ale verii si cu logo-ul Neversea Beach.

Cele doua produse ofera consumatorilor sansa sa castige experiente premium pe plaja alaturi de cei dragi intregul sezon, printr-o tombola cu extrageri saptamanale.

„Mai ales dupa un an precum cel precedent, ne bucuram sa fim prezenti la Neversea Beach, un loc menit sa ofere experiente de vara inedite, dar si momente de relaxare intr-un cadru spectaculos, si sa sustinem bucuria consumatorilor nostri fata de mare si de soare cu o gama completa de produse solare. Am programat, in acest sens, actiuni periodice de sampling cu minimostre si produse esentiale de ingrijire, derulate chiar pe plaja, precum si cu o tombola prin care trimitem saptamanal noi impatimiti de soare pe plaja. In plus, produsele Gerovital Sun vor fi disponibile intregul sezon la punctele de vanzare din perimetrul Neversea Beach”, a declarat Ruxandra Macovei, Specialist Marketing.

Daca cei care se afla deja la Neversea Beach vor putea testa produsele solare direct pe sezlong, in urma actiunilor de sampling organizate de-a lungul verii, cei care inca isi planuiesc vacanta pot castiga, prin tragere la sorti, o experienta premium pe plaja, pentru doua persoane.

Pentru a intra in tragerea la sorti, consumatorii trebuie sa achizitioneze unul dintre produsele Gerovital Sun in editie limitata din magazinele de brand Farmec si Gerovital, de la punctele de vanzare din perimetrul Neversea Beach sau online, de pe farmec.ro, si sa inscrie bonul pe premiicufarmec.ro. Tragerile la sorti au loc de doua ori pe saptamana, pana pe 15 august. Mai multe detalii despre mecanismul campaniei sunt disponibile pe site-ul de concurs.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu