Gerovital reconfirmat ca Superbrand si cel mai puternic brand romanesc

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, se bucura de rezultate impresionante inregistrate de brandurile din portofoliu in clasamentele destinate celor mai importante marci cu prezenta locala. Astfel, datorita performantelor exceptionale din 2019, Gerovital adauga in palmares noi titluri, precum cel de Superbrand 2019 si cel mai puternic brand romanesc conform topului BrandRO.

“Marca Gerovital detinuta de Farmec este una emblematica, slefuita si crescuta din pasiune, inovatie si incredere in produsele romanesti, iar aceste premii reconfirma pozitia Farmec in fruntea industriei locale de cosmetice. Demonstram constant ca ne reinventam in acord cu tendintele pietei si cu nevoile consumatorilor, ramanand autentici prin valorificarea expertizei si a potentialului local. Multumim inca o data pentru aceste titluri care ne onoreaza si ne aduc noi responsabilitati si provocari. Echipa Farmec este o familie dedicata, ce investeste mult efort, stiinta si pasiune in productia de cosmetice romanesti de calitate si care sunt apreciate pe plan national si mondial. Recunostinta noastra se indreapta spre consumatorii care cred in farmecul si rezultatele unor produse 100% romanesti, spre partenerii care lucreaza cot la cot cu noi si catre toti datorita carora brandul Gerovital se reinveteaza constant”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Gerovital s-a evidentiat in cadrul programului international Superbrands, un proiect care are scopul de a prezenta cele mai puternice branduri locale si internationale cu prezenta pe piata romaneasca in functie de reputatie, calitate, incredere si diferentiere pe piata. Astfel, statutul de Superbrand este reconfirmat de Gerovital in 2019, dupa ce acesta a fost detinut in 2015 si in 2017, pozitia fiind asigurata de un set de atribute deosebite. Etichetele si comunicarea produselor Gerovital vor fi insotite de acum incolo de timbrul ”Superbrand 2019”.

De asemenea, Farmec este singura companie prezenta cu cinci branduri in clasamentului celor mai puternice branduri romaneşti, BrandRo. Gerovital detine primul loc, Farmec poziţia a saptea, brandurile Triumf si Nufar locurile 21 si 55, iar brandul Doina pozitia 63 in TOP 100 realizat de Revista BIZ, pe baza studiului demarat de Unlock Market Research.

Printre performantele Gerovital din acest an se remarca relansarile gamelor Gerovital Men si Gerovital Plant, precum si deschiderea sistemului de franciza pentru magazinele Gerovital si extinderea in forta a magazinelor de brand, pentru o acoperire cat mai buna la nivel national.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu