GHID DE SANATATE. Rolul seleniului pentru par si unghii sanatoase

Viata agitata a lumii moderne in care traim ne determina sa uitam sa fim atenti la noi insine, pe plan fizic, psiho-emotional si intelectual. Dar, poate ca tocmai acesta este timpul sa devenim constienti de faptul ca totul tine de stilul nostru de viata si de alimentatia incorecta!

Determinarile realizate de cercetatori pentru continutul de seleniu din solurile Romaniei arata ca vectorul principal transmitator al carentei de seleniu il reprezinta graul. “Deficitul de seleniu din sol va determina deficitul microelementului pe intreg circuitul sau biologic in planta si animal. Carenta acestuia se va manifesta cu predilectie in corpul animalelor, cu toate ca, urmare a ultimilor cercetari, s-a evidentiat un efect negativ si asupra plantelor.” ne comunica profesorul Radu Lacatusu de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului.

Prin urmare, existand acest deficit de seleniu in alimentatia noastra, sa nu fim surprinsi neplacut daca, la un moment dat, organismul nostru va da semnale de alarma: devine obosit, slabit, dezechilibrat, cu imunitatea la pamant. De aici si pana la boli, mai e doar un pas. Pentru a evita afectiunile care pot surveni din carenta de seleniu in organismul uman, ideala este alimentatia bogata in seleniu. Dar, in aceste conditii, este imposibila. Prin urmare, ne este de mare ajutor un supliment eficient, dar, atentie! Este necesar sa luam un anume supliment alimentar de calitate superioara, pe care e bine sa il introducem in alimentatia noastra zilnica.

Astfel, studiile daneze arata ca Bio-Seleniu+Zinc este cel mai eficient. Ce il recomanda in mod special?

  • Este un antioxidant ideal, cu o formula complexa, ce conţine seleniu organic pur, zinc şi vitaminele C şi E, toate contribuind la protecţia celulelor impotriva stresului oxidative.
  • Este un produs de exceptie, care poate fi folosit ca alternativa la preparatele cu multivitamine ce conţin beta-caroten.

In plus, produs acest se remarca prin biodisponibilitatea ridicata a Seleniului – 88,7% – si prin ambalarea in blistere dupa normele daneze de igiena, care asigura protectia produsului pe toata durata sa de valabilitate.

Totodata, de la Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) avem vesti foarte bune. Anume ca Seleniul, prezent in Bio-Seleniu+Zinc, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a glandei tiroide, a sanatatii unghiilor si a parului, la spermatogeneza normala si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Pe langa aceste comori de sanatate, Bio-Seleniu+Zinc contine si SelenoPrecise®adica 100 de micrograme de seleniu organic sub forma de drojdie cu seleniu, cu absorbtie ridicata. Aceasta drojdie, numita SelenoPrecise, contine 67% seleno-methionina si 33% alte forme de seleniu. 88.7% din seleniul care se gaseste in tableta de Bio-Seleniu+Zinc se absoarbe in organism. Aceasta absorbtie ridicata se datoreaza in mare parte si faptului ca seleniul este legat organic cu zincul si cu vitaminele A, B6, C si E.

Aceasta drojdie cu seleniu este o drojdie patentata si este mai bine absorbita decat alte forme organice sau anorganice de seleniu.

O particularitate speciala a acestui produs unic consta atat in detoxifierea necesara organismului de toxine si metale grele, cat si in faptul ca are un rol major in hranirea celulara, cu efect puternic antiaging.

De altminteri, cercetarile din ultimele decenii au demonstrat calitatile extraordinare ale complexelor antioxidante de acest gen, care actioneaza sinergic (vitamina E si Seleniu, vitaminele A, E si C), pentru a ne imbunatati calitatea vietii, oferindu-ne sanatate, armonie si liniste launtrica.

Pe scurt, se confirma studiile stiintifice daneze: Consumand Bio-Seleniu+Zinc, Avem Mai Multa Sanatate! CLICK AICI PENTRU OFERTA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu