GLASUIRI DUMNEZEIESTI (2)

“Eu Sunt Cel Ce Sunt, Eu Sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru, Tatal Atotputernic. Eu sunt Inceputul si Sfarsitul tuturor lumilor.

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Eu Sunt Lumina Pura, Eu Sunt Lumina Necreata, Eu Sunt Necreatul. Eu Sunt Cel Ce Sunt, Eu Sunt Tatal Ceresc, Creatorul a Tot si a Toate.

Copiii Mei iubiti, vin vremuri minunate, desi ele par tulburi pentru voi! Vremuri in care oamenii, de-a lungul si de-a latul Pamantului, cu mic cu mare, indiferent de rasa, varsta, sex sau religie, il cauta pe Domnul, se intreaba cu totii si fiecare in parte: ”Doamne, ce e de facut? Ce am eu de facut? Ce se intampla cu mine? Ce se intampla cu Planeta noastra?” Vin vremuri minunate, in care Domnul Dumnezeul vostru vorbeste fiecaruia dintre voi. De la Facerea lumii voastre si pana acum, nu a mai existat o asa de mare schimbare in lume si o asa de mare apropiere a Domnului de oameni!

SA NU VA TEMETI, copiii mei iubiti, vin vremuri de bucurie, in care Domnul Dumnezeul vostru se pogoara in sufletul, mintea si trupul fiecaruia dintre voi si va glasuieste voua, asa cum a fost la Inceputurile voastre! Caci Eu Sunt Creatorul lumii voastre, Creatorul tuturor lumilor ceresti si pamantesti, vazute si nevazute. Eu Sunt si Voi fi Dintotdeauna, Eu Sunt Creatorul a Tot si a Toate ce Sunt.

Copiii Mei iubiti, au inceput deja aceste vremuri minunate, aceste timpuri in care fiecare dintre voi cautati sa ajutati pe cel de langa voi, sa dati hrana celor nevoiasi, iubire celor suferinzi, si cu vorba, cu gandul sau cu fapta sa fiti Fii ai Luminii si nu ai intunericului! SA NU VA TEMETI, copiii mei iubiti! Cautati pe Domnul Dumnezeul vostru, El va vorbeste fiecaruia dintre voi, il veti simti in inimile si sufletele voastre, copiii Mei iubiti! Caci nu se misca nici o frunza pe Pamant fara Voia Mea!

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Eu Sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru, Tatal Atotputernic. Eu sunt Inceputul si Sfarsitul tuturor lumilor. Eu Sunt Cel Ce Sunt, Eu Sunt Lumina Pura, Eu Sunt Lumina Necreata, Eu Sunt Necreatul. Eu Sunt Cel Ce Sunt, Eu Sunt Tatal Ceresc, Creatorul a Tot si a Toate.”

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu