Haina il face pe om? Ce ne sfatuieste creatorul de imagine

Imbracamintea reprezinta valorile identitare de grup si exprima nevoia de a fi diferit de altii. Diferentierea imbracamintei simbolizeaza nevoia de autonomie, dorinta de a fi independent.

Daca haina nu-l face pe om, cel putin ea il reprezinta.

Creatorul de imagine are un principiu sigur pentru clientul sau:

Daca doriti sa va creati o imagine personala mai buna, nu va asteptati ca aceasta sa dea nastere la noi aptitudini, talente si puteri! Aceasta doar le pune in evidenta pe cele pe care le aveti deja. Personalitatea, insa, ne-o putem schimba. Aceasta este suma obiceiurilor, abordarilor, aptitudinilor dobandite in viata.

Este imperios necesar sa ne acceptam in prezent asa cum suntem, cu defectele, slabiciunile si greselile noastre, dar si cu calitatile, avantajele si posibilitatile noastre.

De multe ori putem gresi in ceea ce alegem sa transmitem interlocutorilor nostri prin modul in care alegem sa ne imbracam. Totusi, e obligatoriu sa intelegem ca greselile vestimentare ne apartin, dar nu ne definesc. Nu va identificati cu greselile voastre, chiar daca nu ati reusit sa va exprimati adecvat! Moda este intr-o permanenta schimbare. Cautati stilul care va defineste personalitatea!

Pentru ca, in societatea contemporana, nevoia de succes sau de realizare devine un mobil psihologic, care conduce la succes si preintampina esecul. Imbracamintea, incaltamintea, accesoriile vestimentare comunica in modul cel mai direct date despre identitatea noastra si despre aspiratiile noastre profesionale.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0