Inscrieri noi la Scoala de Dans si Gimnastica “Arlechin” Botosani!

Scoala de Dans ARLECHIN Botosani – Cursurile de dans si gimnastica potrivite pentru tine si prietenii tai!

Asociatia Culturala ”Arlechin” Botosani organizeaza cursuri de balet, gimnastica, dans si coregrafie, pentru copii, elevi, tineri si grupuri de amatori.

Asociatia Culturala “Arlechin” Botosani este membru fondator Federatia Romana de Dans Clasic si Contemporan, este membra a Consiliului International al Dansului – UNESCO, membru fondator Asociatia Judeteana de Dans Sportiv Botosani si din acest an membru fondator al Asociatiei Judetene de Gimnastica Botosani.

Durata cursurilor variaza intre trei luni si doi ani, dupa cum urmeaza:
Seria I: 15 septembrie-10 decembrie;
Seria a II-a: 15 ianuarie-10 aprilie;
Seria a III-a: 15 aprilie-10 iulie;
Seria a IV-a: 15 iulie-10 septembrie.

Modalitatea de inscriere
Inscrierile pentru toate categoriile si seriile de cursanti se fac in fiecare luna, pe tot parcursul anului scolar, prin completarea formularelor / fiselor de inscriere ce se gasesc la sediul organizatiei din Botosani, Bd-ul Mihai Eminescu, nr.48 / Casa Tineretului Botosani, tel. 0741510849 (Flavius Damean – coordonator activitati) email: www.cursuriarlechin@gmail.com /blog: www.arlechinbtro.wordpress.com / site: www.arlechinromania.ro
Cursantii admisi vor fi repartizati in grupe, pe categorii de varsta (copii prescolari, elevi, tineri, adulti) si nivel de pregatire (incepator, mediu, avansat).
O grupa de curs va fi formata din min.10 – max. 15 cursanti.
Nota: Modalitatea de plata a sedintelor se stabileste in functie de tipul de abonament pentru care se opteaza la inscriere.

 

Structura cursurilor difera in functie de domeniul si tipul de dans studiat:
DANCE KIDS (pentru copii) & DANCE STUDENTS (pentru elevi)
(Balet, Dans Modern, Dans Tematic, Dans Stilizat, Freestyller, Gimnastica-Dans, Teatru-Dans, Fetno, Dans Clasic si Contemporan, Dans Popular);
SOCIAL DANCE (pentru adulti, tineri si grupuri de amatori)
(Dans de societate: Vals lent, Tango, Vals vienez, Foxtrot, Samba, Cha cha, Rumba, Jive/Dans Latino: Salsa, Bachata, Merengue, Rueda, Kizomba/FETNO);
DANS SPORTIV (Standard & Latino)
– sedinte particulare de dans / individualizate pentru incepatori;
STREET DANCE (breakdancing, hip hop dance, krumping, liquid dancing, locking, popping, celebrul robot, tutting-ul si uprock-ul);
DANS AEROBIC / GIMNASTICA – DANS
– coregrafii pentru grupuri organizate (elevi, tineri si adulti).

Nota:
Cursurile se desfasoara in salile de repetitii ”Arlechin” de la Casa Tineretului Botosani si ale institutiilor/organizatiilor partenere, zilnic in intervalul orar 10.00-21.00.
Pentru detalii cu privire la program: www.dansbotosani.ro / www.arlechinromania.ro
Cursurile se desfasoara sub forma de module, fiecare modul dureaza 3 luni, de doua ori pe saptamana, cate o sedinta de 55 minute.
Suportul de curs si materialele didactice pentru cursurile de balet, gimnastica, dans si coregrafie sunt asigurate de Asociatia Culturala “Arlechin” Botosani.
Lectiile se desfasoara dupa manuale acreditate, metoda de predare a notiunilor este unitara si adaptata fiecarui cursant si este respectata de catre toti profesorii/instructorii/lectorii coordonatori. La finalul fiecarui modul, cursantii primesc adeverinte/certificate de participare, atestate in care se precizeaza tipul si durata cursului, precum si calificativul obtinut in urma examenului si a activitatii din timpul cursului.

In urma frecventarii unui curs complet (toate modulele) se elibereaza o diploma de absolvire. Coordonatorii cursurilor sunt profesori, instructori de educatie, profesionisti cu recunoastere in domeniu.
Cursurile de balet, dans, gimnastica si coregrafie, organizate de Asociatia ”Arlechin” Botosani au ca principal scop insusirea de catre cursanti a miscarilor de baza, specifice domeniului si tipului de dans pentru care opteaza sa fie pregatiti, printr-o metoda atractiva, placuta, usoara, de invatare. Tot ce invata la cursurile de initiere in dans constituie o baza de pregatire pentru selectionarea si pregatirea lor pentru cursurile de avansati si pentru performanta.
Principiile pe care se bazeaza cursurile de balet, gimnastica, dans si coregrafie, sunt: ritmica, muzicalitate, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in gimnastica si dans, atitudinea si expresivitatea corporala, integrare, participare, socializare. Cursantii au posibilitatea (reala) de a participa la: festivaluri, spectacole, concursuri, workshop-uri tematice locale, nationale si internationale, tabere de pregatire si perfectionare.

Detalii cursuri:
tel. 0741510849 (Flavius Damean – coordonator activitati)
email: www.cursuriarlechin@gmail.com
blog: www.arlechinbtro.wordpress.com
site: www.arlechinromania.ro

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu