La 2 ani de la infiintare, reteaua magazinelor de brand Gerovital insumeaza 16 unitati nationale

Farmec este primul producator local de cosmetice care dispune de o retea proprie de magazine de brand

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta ca reteaua celor 16 magazine de brand Gerovital a inregistrat o cifra de afaceri de peste 13 milioane de lei (2.8 milioane Euro), in doar 2 ani de la infiintare. De la inceputul anului 2018, au avut loc 3 inaugurari nationale, reteaua de magazine Gerovital ajungand astfel la 16 unitati, de la deschiderea primului magazin din Romania, in septembrie 2016.

“Este un adevarat motiv de mandrie sa fim primul producator roman de cosmetice cu propria retea de magazine de brand. Si mai mult ne bucura evolutia acestei retele si feedback-ul  pozitiv pe care il primim constant de la consumatorii nostri. In septembrie 2016, am deschis la Bucuresti primul magazin Gerovital din tara, iar rezultatele foarte bune obtinute in urma inaugurarii ne-au determinat sa investim constant in extinderea acestei retele, transformand-o intr-o directie strategica prioritara pentru dezvoltarea business-ului Farmec. De la inceputul acestui an, am inaugurat alte 3 magazine Gerovital in Oradea, Cluj-Napoca si Constanta si am trecut deja la extinderea reţelei in capitala. Planificam si lucram deja la alte inaugurari, vizand doar centrele care corespund standardelor si conceptului de magazin Gerovital – “Doctor in frumusete”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Pe langa deschiderea a 3 magazine noi in 2018 la Oradea, Cluj-Napoca si Constanta, producatorul clujean a extins si spatiul Gerovital din Veranda Mall Bucuresti. Magazinul a fost relocat la parterul centrului comercial, langa intrarea principala, si are o suprafata mai mare, de peste 50 m2.

Valoarea medie a cosului de cumparaturi este de peste 70 de lei, in crestere cu 40% fata de primul an de la infiintarea retelei magazinelor de brand Gerovital. Traficul de clienti se mentine, de asemenea, pe un trend pozitiv. In ultimul an, de exemplu, numarul lunar de vizitatori a fost de 12.000 persoane.

In cadrul magazinelor Gerovital se regasesc toate produsele din portofoliul brandurilor Gerovital si Aslavital. Printre cele mai solicitate game din acest an se numara Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Tratament Expert, dar si cele mai recente linii Gerovital Beauty si Gerovital Luxury.

Produsele Aslavital, un brand unic pe piata locala, disponibil in toate centrele Gerovital, sunt dezvoltate pe baza argilei pure, 100% romaneasca, de provenienta din Muntii Padurea Craiului.

Magazinele Gerovital au o acoperire nationala, fiind prezente in 12 orase din tara. In Bucuresti, exista in prezent 3 magazine Gerovital, in incinta Park Lake, Veranda Mall si Afi Palace Cotroceni. In Cluj-Napoca, se regasesc 2 magazine Gerovital – in cadrul Platinia Shopping Center si Iulius Mall. Alte centre Gerovital sunt localizate in incinta Centrului Comercial VIVO si City Park Mall din Constanta, in cadrul Shopping City din Galati, in Electroputere Parc din Craiova, in Iulius Mall Iasi, in Lotus Center Oradea, in Centrul Comercial Shopping City Piatra Neamt si Shopping City Ramnicu Valcea, in Iulius Mall Suceava, Iulius Mall Timisoara, cat si in Centrul Comercial Afi Ploiesti.

Primul magazin Gerovital din tara a fost inaugurat in septembrie 2016, la Bucuresti, cu ocazia deschiderii Centrului Comercial Park Lake. CLICK AICI PENTRU PRODUSELE GEROVITAL

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu