Victoria Cociaș: “Moda este unul din domeniile prin care se reflecta dezvoltarea societatii, a omului, a lumii, in general”

Victoria Cocias actrita Maria Callas La Divina Romania fashion moda vedeta vip interviu

Victoria Cociaș, un nume de referinta in sfera teatrului romanesc contemporan. O personalitate culturala in adevaratul sens al cuvantului. O fiinta delicata si puternica totodata, cocheta, comunicativa si atenta la semenii sai.

Interpreta a unor mari roluri clasice în teatru – Nina Zarecinaia din “Pescarusul” de Cehov, Rosalinda din “Cum va place” de Shakespeare, ”Elisabeth” de Edward Albee –, Victoria Cociaș este in inimile noastre si pentru exceptionala interpretare a rolului titular din spectacolul “Maria Callas – La Divina”, dupa “Master Class” de Terrence McNally,  de la Teatrul Nottara din Bucuresti.

Dar, cum este Victoria Cociaș dincolo de scena?

Great Fashion: In viata de zi cu zi, sunteti mereu eleganta, in pas cu moda. Va preocupa acest domeniu? Cat de mult conteaza pentru dvs?

Victoria Cociaș: Moda este unul din domeniile prin care se reflecta dezvoltarea societatii, a omului, a lumii, in general.

Ma preocupa foarte mult, pentru ca vreau sa fiu conectata cu lumea in care traiesc si sa imi exprim personalitatea.

Conteaza in masura in care este o modalitate de expresie si de comunicare.

IMG_6727

Great Fashion: Sunteti fascinata de tendintele modei? Un costum elegant, un parfum deosebit, un pantof cu stil, un laptop performant, o masina de spalat vase moderna…? 

Victoria Cociaș: Sigur, dar daca o tendinta nu ma reprezinta, nu o adopt. Sunt fascinata de parfumuri, in primul rand, pentru ca simtul olfactiv inseamna pentru mine foarte mult; stare afectiva, memorie, anotimp.

Ca stil vestimentar, culorile se succed in preferintele mele si am remarcat ca de multe ori, fara sa caut, culorile mele preferate sunt chiar acelea din tendinte.

Un laptop performant sau o masina de spalat vase moderna… nu stiu, nu ma pricep foarte bine la tehnica, dar le folosesc pentru ca imi sunt utile.

Great Fashion: Pentru tinuta dvs, ce preferati: produsele de pe piata din Romania sau din strainatate? Ce este into fashion in 2015?

Victoria Cociaș: Nu fac o distinctie a produselor in functie de spatiul geografic din care provin. In primul rand apreciez calitatea si tin sa precizez ca sunt multe produse romanesti care se disting si din acest punct de vedere, si prin originalitate.

 Ador cateva trenduri din sezonul primavara 2015, printre care imprimeurile florale in culori vii, printurile puternice, costumul cu pantaloni si trench coat-urile din piele intoarsa.

Foto 1: © Cos Aelenei

Foto 2: © Victoria Cociaș

 

Un interviu realizat de Great Fashion. Orice utilizare a continutului acestui interviu presupune citarea sursei si necesita obţinerea acordului prealabil, in scris, din partea Great Fashion.

Toate drepturile rezervate © Great Fashion 2015

Daca v-a placut acest articol, va invitam sa fiti alaturi de noi, cu un Like, pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0