Livecom, Protectorul de Aur al Ficatului!

Exista unele suplimente alimentare foarte bune pentru sanatate, care confera sanatate, echilibru si vitalitate ficatului si bilei, combat stresul si surmenajul fizic si psihic la modul optim. Vorbim de suplimente alimentare de calitate superioara. Care au efecte terapeutice surprinzatoare!

Uimitoarea Ayurveda, “stiinta vietii”, medicina traditionala indiana, cu o vechime de peste 5000 de ani, si o perspectiva holistica (trup, minte si spirit), transforma aceste produse in adevarate bijuterii pentru sanatate.

De ce spun acest lucru? Am testat recent mai multe produse ayurvedice, dar Livecom este, din punctul meu de vedere, absolut senzational. Mi-a intrecut orice asteptari!

Care sunt exceptionalele sale efecte si utilizari terapeutice?

– mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri);
– sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;
– protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
– diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice;
– sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

Cum se intampla toate acestea? Datorita componentelor sale:

– Fitonutrientii, care contribuie la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice.

– Plantele ayurvedice, care sustin ficatul in procesele de metabolizare, stocare, transformare sau eliminare a tuturor substantelor care patrund in organism. Astfel, ficatul este sustinut in procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism.

– Plantele ayurvedice, care sustin procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la imbunatatirea digestiei, trazitului intestinal si la mentinerea nivelului normal al colesterolului din sange.

Cum m-am simtit dupa primele tablete, in urmatoarele zile?

Ma simt mai odihnita si mai puternica fizic. Am mai multa energie decat de obicei, sunt mai vesela, optimista, cu o stare de bine, pozitiva. Si, mai ales, fara stari de balonare ori de oboseala.

Ma concentrez mai bine si mai atent la tot ce fac pe plan profesional. Sunt mai calma, am sentimentul ca “Totul se rezolva cu bine”.

Ma bucura starea mea de bine! Ficat si bila mult mai sanatoase! De aceea, primul gand care mi-a venit in minte, dupa ce am simtit toate aceste stari minunate, a fost: Livecom, Protectorul de Aur al Ficatului!

Un ultim pont pentru voi:

Daca doriti sa tineti bolile departe de voi, reusiti acest lucru cu doar cateva cutii de Livecom! Il puteti cumpara online dand CLICK AICI.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu