Manuale si rechizite scolare online. Ghid util pentru parinti

Toamna se apropie incet-incet si copiii au nevoie de carti si instrumente educative cu ajutorul carora ei pot invata notiuni de matematica, limba romana, desen etc, prin metode de lucru noi si atractive.

De aceea, am alcatuit un ghid util pentru parinti, care cuprinde cele mai cautate manuale si rechizite scolare online.

Inainte de inceperea noului an scolar, va propunem manualele in limba romana, titlurile din bibliografia scolara, manualele ELT, lecturile suplimentare si produse ingenioase si amuzante de papetarie. O oferta scolara remarcabila, care detine o bogata colectie de manuale si alte carti scolare, alaturi de rechizite scolare ieftine, pregatite de o multime de edituri, pentru acest an, ii asteapta pe copii in librarii! Alaturi de o selectie de jucarii educative.

Ce contin aceste minunate carti?

Cartile scolare sunt in functie de clasa elevului (pe categorii distincte, 12 la numar, pentru fiecare dintre clasele din ciclul primar, gimnazial si liceal, plus o categorie dedicata celor din clasa pregatitoare).

Manualele si auxiliarele scolare sunt grupate de la grupa pregatitoare pana la clasa a 12-a, iar pentru bibliografie scolara (pentru ciclul gimnazial si liceal), gasiti atlase scolare si carti pentru studenti.

De asemenea, oferta de manuale de limbi straine este diversa si atractiva si pentru elevi si pentru studenti.

Si, pentru rezultatele obtinute in rezolvarea tuturor exercitiilor, aceste lucrari vor asigura adaptarea copiilor la scoala.

Cum sunt rechizitele online?

Ghiozdanele si gentile sunt practice, usoare si au o paleta foarte larga de culori, toate prietenoase. Si ieftine.

Dupa alegerea ghiozdanului potrivit, stilourile, pixurile, creioanele sunt urmatoarele pe lista ta cumparaturi obligatorii. Fie simple, fie cu suport sau cu corp metalic, toate au preturi extrem de atractive. E momentul sa faci cateva provizii! CLICK AICI

Agendele sunt elegante si instrumentele de lucru cel mai cautate de liceeni si studenti!

Jucariile educative sunt complexe si creative, dezvoltand imaginatia si jocul de idei in mintea copiilor. Multe dintre ele sunt create avand la baza notiuni diverse de fizica, astronomie, matematica, engleza, botanica etc, astfel incat jocurile de tip “dictionar” sunt extrem de iubite de copiii de toate varstele!

Carnetele sunt la mare cautare in acest an, fiind extrem de utile si elegante, ideale pentru stocarea amintirilor, gandurilor si notițelor. Fiecare carnet are un buzunar pentru informațiile secrete.

Cu o hartie de inalta calitate, un design modern si distractive. Carnetele Legami, de tip “notebook”, ofera o nota de stil la locul de munca, scoala si timpul liber!

Pe scurt, aceste manuale si rechizite scolare online, in functie de cunostintele asimilate, sunt menite sa trezeasca interesul copiilor pentru invatare. Si, pentru rezultatele obtinute in rezolvarea tuturor exercitiilor, aceste lucrari vor asigura adaptarea copiilor la scoala. O imbinare stralucita, intre informatie, educatie si bucuria jocului!

Dragi parinti, nu ratati aceste minunate carti pentru copiii vostri! CLICK AICI PENTRU OFERTA SCOLARA


fb-share-icon0

Lasa un comentariu