METODA LIDIA VIANU. SMILE AND LEARN!

INVATATI INTELIGENT. INVATATI GRAMATICA, IN 7 VOLUME

 

Contemporary Literature Press lanseaza de Craciun un manual pentru studiul limbii engleze. Descarcarea lui este GRATUITA, asa cum este descarcarea oricarei carti publicate de CLP.

Speram ca el sa ajunga la copiii, tinerii si adultii din toate colturile tarii!

Fiind vorba de un manual cu cheie, el se poate folosi nu numai in orele de clasa, ci si pentru lucrul individual. Pentru a descarca acest manual, care are 7 volume, sunt necesare doar un calculator si o imprimanta.

Unealta de capatai folosita este traducerea din limba romana in limba engleza, pe doua coloane alaturate. Manualul se inscrie in traditia anglisticii romanesti. El porneste de la ideea ca, desigur, este esential sa imitam vorbitorii nativi, dar simpla imitare a unor propozitii neexplicate gramatical este un mod de invatare pagubos, care nu duce prea departe.

METODA LIDIA VIANU include naratiune si personaje hazlii. Acestea faciliteaza procesul de memorare a situatiei — lucru foarte important in invatarea unei limbi straine. Profesorul poate pune intrebari, poate discuta datele povestirii, poate cere cursantilor sa scrie alt final, alta poveste, cu aceleasi timpuri, parti de vorbire, sintaxa, etc. Explicatiile teoretice apar numai in cateva scheme practice, care sunt aplicate in toate cele sapte volume. Au fost adaugate sistematic liste de cuvinte, pentru a imbogati vocabularul cursantului. Aceste cuvinte se repeta de mai multe ori in intregul manual.

Am refuzat orice imagine si am simplificat grafica paginii la maximum, dand volumelor un aspect de vechi caiet dictando, tocmai pentru ca atentia sa se concentreze asupra gandirii. Poate unii se vor distra cu povestirile gramaticale, dar, in primul rand, vor invata limba engleza nu prin joaca, ci prin gramatica ei, folosindu-si inteligenta.

METODA LIDIA VIANU. SMILE AND LEARN! INVATATI INTELIGENT. INVATATI GRAMATICA, IN 7 VOLUME, se lanseaza oficial pe 21 decembrie 2021, dar volumele pot fi consultate si descarcate din acest moment la urmatoarea adresa de internet: https://editura.mttlc.ro/metoda-lidia-vianu-7-volume.html

De asemenea, Contemporary Literature Press va invita sa accesati website-ul http://editura.mttlc.ro/.

Editura publica lucrari atat in limba engleza, cat si in limba romana.

Volumele se descarca GRATUIT. Ele se publica numai ONLINE.

Va invitam sa consultati si celelate sectiuni ale CLP. Exista aproape 500 de carti GRATUITE, din care se poate invata engleza prin gramatica sau literatura.

Pentru sugestii sau comentarii, va rugam sa va adresati Editurii, la adresa de email: lidia.vianu@g.unibuc.ro.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu