Micul Explorator. Cele mai indragite jocuri-carti pentru copii

Aceste jocuri-carti, ca sistem educativ, sunt recunoscute pe plan mondial deoarece scopurile sale majore sunt satisfacerea dorintei de cunoastere a copiilor si cresterea sanatoasa a creierului copilului.

Cheia centrala a acestui set de produse educative (l-am numit Micul Explorator) consta in volumul mare de informatii transmise si in modalitatea inedita de receptare a acestora de catre copii. Asadar, care sunt cele mai indragite jocuri-carti pentru copii?

In cadrul relatiei parinte-copil, care se creeaza si este obligatorie in cazul acestor jocuri-carti, se impune prezenta activa a parintilor. Pentru ca aceste produse educationale nu sunt destinate doar copiilor ci si adultilor. Aceste materiale educative raspund atat nevoii de cunoastere a celor mici cat si dorintei de educatie eficienta si inteligenta din partea parintilor. Este vorba de o mare si dificila provocare pentru toti, editori si parinti deopotriva, actiune care necesita mari eforturi, resurse umane, logistice, financiare, precum si solutii inedite, eficiente, pentru a face ca acest sistem educativ sa fie nu doar viabil ci si responsabil si lipsit de riscuri. Asadar, design modern, texte informativ-educative atent selectionate, grafica inteligenta si multe altele.

Calatorii – Intrebari si raspunsuri (50 de jetoane) detine numeroase beneficii in procesul educativ, usor si simplu de aplicat de catre parinti si incantatoare pentru cei mici. Explorarea lumii inconjuratoare nu a fost niciodata mai placuta! Drag copil, plimba-te dintr-o tara in alta, pe pamant si in aer, folosind jetoanele cu intrebari si raspunsuri. Cat de bine cunosti lumea in care traiesti? Deschide cutia ca sa afli!

Acest set de jocuri-carti il ajuta pe copil sa interactioneze cu lumea din jurul lui. Astfel, copilul are ocazia sa exploreze numeroase tari si sa-si dezvolte imaginatia. Prin intrebari si raspunsuri atractive, se incurajeaza trezirea interesului copilului, care sa il insoteasca si sa il ajute sa descopere lumea care il inconjoara. CLICK AICI

Animale – Intrebari si raspunsuri (50 de jetoane) ii permite copilului sa cunoasca sa creeze si sa exploreze o lume pe care o poate stapani, sa-si depaseasca temerile! Copilul are ocazia sa exploreze Planeta Pamant. Cu ajutorul exercitiilor distractive si educationale, prichindeii invata despre animale si isi cultiva inteligenta si capacitatile de adaptare. Copil drag, peste 500 de intrebari care te vor provoca, iti vor pune mintea la incercare si te vor uimi. Cat de multe stii despre animale? Deschide cutia si vei afla!

Prichindeii vor fi curiosi, isi vor dezvolta competente si isi vor stimula creativitatea. Asadar, acest set de jocuri-carti ii invata pe micuti cum sa lucreze in grup, sa rezolve diverse conflicte. In plus, ofera parintilor ocazia minunata de a comunica pe deplin cu copiii lor! VEZI AICI

Dinozauri – Intrebari si raspunsuri (50 de jetoane) ii creeaza copilului posibilitatea sa cerceteze cateva dintre evenimentele istorice cele mai importante ale planetei noastre. Intr-adevar, datorita exercitiilor distractive si educationale, gasim in acest volum tema multdiscutat si placuta celor mici, a  dinozaurilor. Intr-un context pedagogic placut, aceasta carte este o veritabila sursa de activitati jucause si jocuri palpitante. Beneficii certe: permite copilului posibilitatea de captare de noi cunostinte, necesare ulterior in viata adulta. Pe scurt, informatie si educatie, invatate in joaca, astfel incat copiii sa-si dezvolte noi competente, care le vor da incredere in fata provocarilor din viata! CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu