Micul Explorator. Cum devine matematica o aventura palpitanta pentru cei mici

Imaginati-va, dragi parinti, doua carti absolut exceptionale din punct de vedere al continutului informational si al designului de exceptie. Matematica, recunoastem, nu este una dintre disciplinele la care copiii adera cu bucurie.

Daca, insa, adunarea, scaderea, inmultirea si impartirea devin o joaca si o aventura, daca aceste abilitati matematice necesare sunt prezentate celor mici in povesti pline de imaginatie, atunci prichindeii sunt incantati si cunostintele sunt asimilate rapid de Micul Explorator. Astfel, stim cum devine matematica o aventura palpitanta pentru cei mici.

Cunostintele acestor doua carti ridica nivelul de inteligenta al copiilor, le provoaca spiritul de aventura si ii indeamna sa invete din joaca, fara a simti studiul ca pe un efort sustinut. Copiii sunt insotiti de pisicute, soricei, regi, regine si provocati sa dezlege numeroase puzzle-uri, teste-fulger, super trucuri, intr-o poveste plina de culori, desene, zone geografice noi si o multime de intamplari hazlii.

Aceste doua lucrari se adreseaza copiilor cu varsta de minim 7 ani.

“Matemuschetarii. Dezleaga misterele inmultirii” de Jonny Leighton

Traducere: Antonia Girmacea

Cei patru Matemuschetari – Adunatus, Scadetus, Inmultitus si Impartitus – sunt celebri in toata lumea datorita talentului lor uimitor la matematica si a aventurilor lor pline de curaj.

Acum, ei sunt chemati de urgenta la Londra pentru a afla de ce in oras au aparut neobisnuit de multe pisici.

Ii poti ajuta sa demascheze diabolicul complot urzit impotriva soriceilor parlamentari?
Atentie: vei avea nevoie de toate abilitatile tale de inmultire pentru a rezolva acest mister!

Pregateste-te pentru descoperirea altor SECRETE.

Da, dragi copii, pregatiti-va, pentru ca incepe adevarata aventura: veti merge in Gradina Covent Garden si pe Aleea Sobolanilor, il veti intalni pe Regele Leolabuta si pe Majestatea Sa Regina, pe Teddy Broscoiul, veti avea de dezlegat numeroase puzzle-uri si teste-fulger, impreuna cu pisicute, soricei, culori, desene, o multime de intamplari hazlii si pline de joaca si inteligenta va asteapta!

Cei patru Matemuschetari – Adunatus, Scadetus, Inmultitus si impartitus sunt alaturi de voi, la datorie!

Cine dezleaga primul dintre voi puzzle-ul de pe pagina?

Cine rezolva corect testul-fulger de azi?

Fii un Mate-Erou si intra in aventura copilariei matematice. CLICK AICI PENTRU CARTE

“Matemuschetarii. Dezleaga secretele calculelor mintale” de Jonny Leighton

Traducere: Antonia Girmacea

Participa la o aventura matematica palpitanta alaturi de Adunatus si cei trei Matemuschetari – Scadetus, Inmultitus si Impartitus!

Foloseste-ti talentul la adunare, scadere, inmultire si impartire pentru a-l impiedica pe Contele Motanus sa fure tronul, rezolvând enigmele matematice din aceasta carte.

Urmareste peripetiile lor si invata tot felul de trucuri ce iti vor imbunatati abilitatile matematice si te vor transforma intr-un Matemuschetar.

Pregateste-te pentru descoperirea altor SECRETE.

Da, dragi copii, pregatiti-va, pentru ca incepe adevarata aventura: ascunzatoarea Contelui Motanus, banda pisicilor de cartier, Regele Leolabuta, soriceii, veti avea de dezlegat numeroase puzzle-uri, teste-fulger, super trucuri, culori, desene, o multime de intamplari hazlii si pline de joaca si inteligenta va asteapta!

Cei patru Matemuschetari – Adunatus, Scadetus, Inmultitus si Impartitus sunt alaturi de voi, la datorie!

Cine dezleaga primul dintre voi puzzle-ul de pe pagina?

Ai folosit super-trucul de azi?

Fii un Mate-Erou si intra in aventura copilariei matematice! CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu