Miere cu laptisor de matca, gustul delicios al copilariei!

Intr-un articol anterior, v-am vorbit despre laptisorul de matca, un produs extrem de valoros al stupului, recomandat in multe afectiuni medicale. Datorita proprietatilor sale nutritionale si medicinale extraordinare, face minuni cand avem imunitatea scazuta, suntem obositi fizic si psihic, surmenati sau stresati sau cand avem o cantitate de colesterol care depaseste nivelul acceptat.

Si uite asa, tiptil-tiptil, acest miraculos produs apicol (plin de vitamine si nutrienti care ne maresc rezistenta naturala a organismului in fata bolilor) cu gust acrisor, putin astringent, se insinueaza in viata noastra si este foarte recomandat celor mici.

Ce te faci insa cand piticii fac mofturi zicand ca nu le place gustul? Bucurie! Avem solutia: laptisorul de matca este disponibil in varianta delicioasa cu miere! Copiii vor fi incantati si se vor bate sa ajunga primii la doza de laptisor de matca daruita de mamici: Miere cu laptisor de matca.

Care sunt, pe scurt, beneficiile consumului de Miere cu laptisor de matca?

Laptisorul de matca are o compozitie speciala, el fiind principala sursa naturala de acid 10-HAD (acid 10-hidroxidecanoic), o substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral care mareste rezistenta naturala a organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. In plus, contine multe vitamine din grupa B, precum B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9 (acid folic), B12, dar mai ales B5 (acid pantotenic, denumit si “vitamina antistres”), care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare. Laptisorul de matca este, de asemenea, singura sursa naturala de acetilcolina, un important mediator in procesul de transmitere a influxului nervos de la un neuron la altul.

Combinatia de miere cu 2% concentratie laptisor de matca este ideala pentru stimularea imunitatii, reprezentand o adevarata cura de energie si vitalitate. Contine un mare numar de antioxidanti, de vitamine, minerale, oligoelemente, enzime si coenzime si toata paleta de aminoacizi esentiali. Laptisorul de matca ajuta la intarirea sistemul imunitar, la eliminarea radicalilor liberi, ne ajuta in lupta cu racelile, gripele si infectiile. El ne asigura un plus de energie, fiind excelent in caz de epuizare fizica, psihica sau de stres, creste buna dispozitie si imbunatateste somnul.

Ce aduce nou mierea cu laptisor de matca?

Compozitia sa contine:  miere cu 2% concentratie laptisor de matca.

Datorita gustului sau delicios, este ideala pentru stimularea imunitatii si o cura de energie si vitalitate. Dar, mierea cu laptisor de matca nu e dedicata doar copiilor, ci si tinerilor si adultilor.

Pentru ca este Laptisorul de matca contine proteine, amino-acizi esentiali, glucide, acizi grasi, vitamina B5, minerale (Ca, Mg, Fe), vitamina A, B1, B2, B6, B12, D, E, K.

Cum se pastreaza si se administreaza mierea cu laptisor de matca?

Are un gust deosebit si asigura si conservarea perfecta a laptisorului de matca, tocmai datorita proprietatilor speciale de conservare pe care le are mierea naturala.

Ca si in cazul laptisorului de matca simplu, si acest produs se recomanda a se folosi 3 lingurite/ zi, dupa mesele principale ale zilei, dar nu mai tarziu de ora 18.00.

Un adevarat superaliment, considerat un elixir al tineretii, al sanatatii si al frumusetii, laptisorul de matca este probabil cel mai de pret produs al stupului. In combinatia cu mierea Roua Florilor, gustul este delicios (celor mici le va placea cu siguranta!) si voi, dragi parinti, veti fi cuceriti de bucuria prichindeilor la vederea linguritei de miere cu laptisor de matca!

UN ULTIM PONT PENTRU VOI:

Pentru cei mari, adaugati in cos si un premiu de excelenta: Miere cu antioxivita (Apioxivita Cocktail). Contine miere de salcam, origine 100% Romania, extract de struguri (VITIS VINIFERA) 3%. Bogat in antioxidanti, sanatate garantata! CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu