Mierea ecologica di Melio, gustul excelentei apicole!

Cunoasterea numeroaselor beneficii ale mierii este o chestiune care tine de educatie si de o anumita cultura a sanatatii, asa cum se intampla in multe tari ale lumii contemporane. Mai mult decat atat, oamenii stiu deja ce inseamna o miere de calitate si apreciaza in mod deosebit eforturile apicultorilor. Romania nu face exceptie si este reprezentata cu brio de firmele romanesti din domeniul apiculturii, apicolele romanesti fiind apreciate in lumea intreaga. De exemplu, mierea ecologica di Melio este considerat un produs de exceptie, care intruneste gustul excelentei apicole!

Mierea romaneasca, in general, este perceputa ca un produs natural, sanatos, de foarte buna calitate, un energizant natural si un ajutor pentru o digestie usoara. Pe plan mondial, Apidava a reusit sa cucereasca inclusiv pretentioasa piata din Japonia, unde se apreciaza mai ales gustul deosebit al mierii de salcam.

Mierea ecologica di Melio este eficienta in ameliorarea si tratarea diferitelor afectiuni:

  • Imunitate scazuta la copii, gravide, convalescenti;
  • Raceala, gripa, afectiuni pulmonare;
  • Anemie, oboseala cronica;
  • astenie si nevroze;
  • aciditate gastrica;
  • ulcer gastroduodenal.

Mierea de salcam ecologica di Melio este considerata ca fi unul dintre sortimentele de miere cu cea mai mare calitate.

Beneficiile Mierii de salcam ecologica di Melio

Beneficiile pentru sanatate sunt de neegalat: in caz de tuse si inflamatia plamanilor (infectii bronhice, astm, pneumonie, tuberculoza), avand proprietati antiseptice. Mierea de salcam ecologica reprezinta un excelent tonic pentru copii, batrani, gravide sau persoane aflate in perioada de recuperare dupa o boala sau operatie. De asemenea, este un remediu extrem de bun pentru sistemul nervos (insomnii, tulburari de memorie), combate oboseala, astenia sau nevrozele.

Are un efect pozitiv in diminuarea aciditatii gastrice si la tratarea ulcerului, calmand durerile de stomac. Ajuta la recuperare dupa nasteri, boala sau operatii. Este foarte recomandata si persoanelor bolnave de cancer sau in recuperare dupa o asemenea boala. De asemenea, este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si intarind sistemul imunitar.

Ce culoare si gust are?

Este o miere de culoare aurie, limpede, transparenta, fiind una dintre cele mai indragite mieri datorita gustului ei delicat. Acest sortiment de miere este preferat in special de copii pentru ca are un gust dulce si nu are o aroma atat de puternica ca alte sortimente.

Beneficiile Mierii poliflora ecologica di Melio

Fiind considerata un aliment foarte valoros, este indicata in alimentatia batranilor, copiilor, sportivilor, avand efectul de a creste rezistenta la efort fizic si intelectual si de a energiza organismul in cazuri de surmenaj, oboseala, astenie.

Este considerata a fi o miere usoara, de aceea este recomandata in alimentatia copiilor, adolescentilor si a varstnicilor. Mierea poliflora este recomandata in special celor care au probleme cardiace si hipotensivilor.

Este o miere de culoare de chihlimbar, concentrata si cremoasa, fiind una dintre cele mai apreciate mieri datorita gustului ei fin si aromei seducatoare.

Mierea poliflora ecologica este recoltata din zona cu flora foarte variata (de fanat) din Podisul Transilvaniei, este perfect stralucitoare, cu o tenta de chihlimbar.

Pe scurt, aceste doua sortimente de miere sunt adevarate bijuterii culinare, nu ai cum sa le rezisti! CLICK AICI

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu