Mihai Malaimare se desparte de Teatrul Masca printr-un eveniment cultural de exceptie

Actorul si regizorul Mihai Malaimare ne face o ultima mare bucurie artistica la final de cariera, sarbatorindu-si ziua de nastere cu un one man show in aer liber, in cadrul proiectului “Strazi deschise – Bucuresti, Promenada urbana 2023”.

Evenimentul cultural de exceptie, oferit public de renumitul om de teatru, are o dubla semnificatie artistica: Mihai Malaimare implineste 73 de ani (care insumeaza 50 de ani de teatru si 33 de ani de “Masca”) si sustine ultimele sale spectacole de teatru de la Teatrul Masca.

Astfel in zilele de 26 si 27 august, vor avea loc doua reprezentatii teatrale ale one man show-ului artistului, de la Teatrul Masca, institutie pe care a infiintat-o in 1990 impreuna cu Anca Florea.

Maestrul va sustine one man show-ul “Actorul” (pe un text scris de Mircea Dinescu) in aer liber, pe strada, care reprezinta si locul definitoriu pentru indragitul Teatru Masca inca de la infiintare.

”ACTORUL meu se intoarce pentru ultima data pentru ca imi era dor de scena, așa cum o stiam eu, asa cum am invatat eu sa o iubesc. (…). Eu…, dupa ce s-a tot scris ca-i interpretez pe altii, m-am decis sa ma interpretez pe mine insumi”, a spus Mihai Malaimare, citat in comunicatul Teatrului Masca.

Cele doua reprezentatii teatrale, gratuite pentru public, vor avea loc pe Calea Victoriei, in zona Muzeului National de Istorie, de la ora 19.00.

 

Foto 1: © Mihai Malaimare Facebook

Foto 2,3: © Teatrul Masca

 

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *