Noi produse pentru depigmentare

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua dezvoltarea portofoliului de produse si lanseaza serul si crema pentru depigmentare Gerovital H3 Equilibrium, produse ce au la baza un complex vitaminic activ, compus din vitamina C lipozomala, niacinamida, un derivat al vitaminei B3 si vitamina E.

Gerovital H3 Equilibrium este o gama completa de produse profesionale dedicate ingrijirii tenului si corpului in saloanele cosmetice si intretinerii acasa a tratamentelor efectuate in saloane.

„Prin gama Gerovital H3 Equilibrium, ducem expertiza Gerovital in materie de ingrijire a tenului si corpului la un alt nivel, concentrand-o catre zona de infrumusetare profesionala. Linia contine produse inovatoare, cu ingrediente care se remarca prin rezultate spectaculoase, pentru necesitati specifice de ingrijire. Bazandu-ne pe cerintele si nevoile consumatorilor nostri, am introdus in gama serul si crema pentru depigmentare, doua produse cu formule active, ce imbunatatesc aspectul si luminozitatea pielii”, a declarat Natalia Musca, Manager de Produs.

Cele doua noi produse de ingrijire a fetei se adreseaza persoanelor care, indiferent de varsta, prezinta pete pigmentare, neuniformitati de culoare, pistrui si care efectueaza tratamente faciale in saloanele profesionale, apoi urmeaza indicatiile de tratament acasa.

Serul depigmentare Gerovital H3 Equilibrium este destinat zonelor cu pigmentatie intensa si contine ingrediente active cu efect sinergic de decolorare, uniformizare si redare a luminozitatii pielii. Serul se aplica pe zonele cu pigmentatie intensa  sau pe toata fata, de doua ori pe zi, dimineata si seara, timp de 2 luni. Dupa aplicarea serului, pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea cremei depigmentare Gerovital H3 Equilibrium. Crema se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, timp de minimum 2 luni, pe toata fata.In perioadele insorite se va folosi o crema ecran, cu factor de protectie minim 30.

Vitamina C lipozomala are rolul de a inhiba formarea excesului de melanina, de a atenua petele pigmentare existente si de a preveni aparitia altora noi, stimuland producerea de colagen, pentru o piele mai ferma si mai tanara.  Niacinamida, un derivat din vitamina B3, este benefica pentru orice tip de piele, previne pierderea apei din interiorul dermului, stimuleaza sinteza colagenului, reinvie tonusul si elasticitatea pielii. Prin actiunea sa restructuranta imbunatateste textura pielii, diminuand liniile fine si ridurile. Vitamina E are rolul de a regenera si proteja pielea impotriva stresului provocat de factorii cu actiune nociva (poluare, stres, radiatii UV), de a hidrata tenul si de a reduce liniile fine si ridurile.

Gerovital H3 Equilibrium contine 50 de produse destinate nevoilor tenului si corpului, dezvoltate pe tipuri de tratamente: creme, uleiuri, masti, geluri, seruri, fiole, gama fiind disponibila indeosebi in centrele de infrumusetare si SPA-uri din tara, precum si in magazinele Gerovital si pe www.farmec.ro.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu