Noua provocare Philips Lumea: Picioare de podium, in doar 8 saptamani

In aceasta toamna, Philips Lumea vine cu o noua provocare: picioare de podium, in doar 8 saptamani, prin primul program de antrenament special gandit pentru tonifierea picioarelor, urmat, in paralel, de tratamentul cu Philips Lumea, pentru un aspect frumos si sanatos.

Provocarea este, de fapt, o solutie completa pentru a defini cel mai bine una dintre cele mai importante zone ale corpului si, in acelasi timp, un reper important pentru feminitate: picioarele.

Astfel, Philips Lumea, solutia inovatoare de epilare cu tehnologia IPL, ofera fiecarei femei posibilitatea de a se simti ca in lumina reflectoarelor, cu picioare frumoase, cu aspect sanatos si cu o piele catifelata. Si, pentru a completa si mai bine rezultatele epilarii cu Philips Lumea, a fost creat, in premiera, programul Picioare de podium Workout by Philips Lumea, primul antrenament de 8 saptamani, cu exercitii dedicate picioarelor, conceput special de Anca Surdu, dubla campioana mondiala și europeana la gimnastica aerobica si ambasador al programului.

„Sunt foarte bucuroasa ca Philips Lumea a venit cu aceasta provocare, pe care am acceptat-o foarte deschis. Am gandit impreuna acest program de opt saptamani, in care ne focusam sa dezvoltam armonios partea inferioara a corpului, foarte importanta pentru femei. Este o provocare atat pentru mine, cat si pentru primele participante in programul pilot. Orice femeie isi doreste picioare frumoase, bine definite si cu un aspect sanatos, asa ca, in final, rezultatele vor merita tot efortul depus”, spune Anca Surdu, instructor World Class, ambasador al programului „Picioare de podium” by Philips Lumea.

Rezultate semnificative cu Philips Lumea, dupa doar 8 saptamani de tratament

Philips Lumea este solutia completa pentru o piele neteda, oferind o reducere semnificativa a parului, de pana la 92%, dupa doar 3 tratamente, efectuate la fiecare doua saptamani. Mai mult, dupa primele 4-5 tratamente, pielea se mentine fina pana la 8 saptamani. VEZI AICI GAMA PHILIPS LUMEA

Usor de utilizat si eficient, Philips Lumea dispune de o gama de accesorii cu design unic pentru rezultate optime pe fiecare zona a corpului, inclusiv zonele sensibile. In plus, noua gama de aparate Philips Lumea Prestige este dotata cu senzorul SmartSkin care recomanda cea mai buna setare pentru nuanta pielii.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu