Noul Syoss Root Retoucher acopera radacinile crescute intre colorari dintr-o singura aplicare

Radacini crescute? Nu mai este cazul! Noul Root Retoucher de la Syoss acopera radacinile crescute intre colorari, oferind chiar si o acoperire a firelor albe, dintr-o singura aplicare. Disponibil in nuante diverse, precum blond deschis, blond inchis, saten, saten inchis si rosu casmir, noul Root Retoucher reda culoarea si stralucirea radacinilor crescute astfel incat parul sa arate senzational si proaspat vopsit chiar si intre colorari.

Datorita formulei Syoss, bazata pe micro-pigmenti cosmetici de colorare, radacinile crescute intre colorari sunt acoperite imediat. Cu ajutorul unui aplicator extrem de precis, pigmentii de colorare sunt pulverizati exact pe zona dorita, acoperind instant radacinile crescute, pentru un rezultat perfect.

Cu noul Root Retoucher, Syoss raspunde dorintelor consumatoarelor care sunt in cautarea unei solutii rapide pentru acoperirea radacinilor crescute, astfel incat parul sa arate proaspat vopsit, chiar si la cateva saptamani dupa colorare. Syoss Root Retoucher garanteaza o tranzitie armonioasa a culorii de la radacina la varful firului de par, ascunzand radacinile de culoare mai deschisa fata de cea a firului de par, chiar si pe cele albe. Pur si simplu, Root Retoucher trebuie pulverizat pe locul dorit si lasat sa se usuce – radacinile sunt acoperite imediat, dupa o singura pulverizare.

64% dintre consumatoarele din Europa, cu varste intre 25 si 49 de ani, isi doresc o culoare uniforma a parului, de la radacina pana la varfuri si un par care sa arate proaspat vopsit mereu. Astfel, ele sunt in cautare de solutii eficiente si potrivite stilului de viata modern[1], iar noul Syoss Root Retoucher ofera rezultat imediat printr-o singura pulverizare.

Cu un paletar de cinci nuante, Syoss Root Retoucher este potrivit celor mai populare nuante de par, pentru acoperirea perfecta a radacinilor crescute intre colorari, atat in tonuri mai deschise, cat si mai inchise. Noul produs este eficient pana la prima spalare dupa utilizare si este valabil pentru pana la 25 de aplicari. Click AICI pentru noul Syoss Root Retoucher!

[1] BCW 2014, Europe.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Lasa un comentariu