O carte-fenomen: “Terapie ezoterica prin hipnoza regresiva” de Liana Armencea

Totul in Univers este energie, frecventa si vibratie. Exista puterea superioara a gandului si, totodata, o lume vizibila si o lume invizibila, cu care noi suntem in contact energetic permanent. Odata cu extinderea nivelului de constiinta la nivel planetar, a trezirii spirituale a omenirii si a ridicarii frecventei planetei Pamant, prin modificarea nivelului de rezonanta Schuman, au aparut noi metode terapeutice de investigare si transformare psihologica si spirituala.

“Terapie ezoterica prin hipnoza regresiva” de Liana Armencea este cartea pe care o asteptam demult cu totii!

Hipnoza clinica este procedeul terapeutic utilizat cu succes in psihologie si medicina. Hipnoza regresiva este o tehnica utilizata de egipteni cu 5.000 de ani in urma. Daca hipnoza clinica trateaza tulburari psihosomatice, hipnoza regresiva aduce rezolvarea in numeroase probleme de viata, precum si acolo unde medicina se dovedeste a fi neputincioasa. In general, utilizata ca metoda alternativa de vindecare, hipnoza este utilizata pentru a crea schimbari subconstiente la un pacient sub forma unor raspunsuri, ganduri, atitudini, comportamente sau sentimente noi. Hipnoza regresiva in vieti anterioare este, insa, mult mai complexa. “Prin aceasta terapie ezoterica, oamenii au invatat sa-si dezvolte constiinta, sa fie mai siguri pe ei, stiind ca sunt creatorii propriei vieti si mai ales au inteles ca nu suntem singuri pe planeta.” ne dezvaluie autoarea acestei minunate carti.

Cine este Liana Armencea?

Este hipnoterapeut acreditat de The Professional Hypnotherapy Practitioner Association (PHPA) din USA si The International Practitioners of Holistic Medicine (IPHM) din UK. In calitate de hipnoterapeut neuro-stiintific, Liana Armencea detine un anumit nivel de pregatire si intelegere a aspectelor subtile ale realitatii, tehnici de sondare atat a subconstientului (care permit accesarea vietilor anterioare), dar si a supraconstientului, pentru aflarea unor adevaruri mai inalte despre scopul sufletului pe parcursul sau existential in plan terestru.

Aceasta carte (unica in peisajul cartilor de spiritualitate si vindecare editate in Romania pana in prezent) este surprinzatoare si profunda si ne invita la o calatorie fascinanta in subconstientul nostru si in realitatea lumilor invizibile (cu ochii fizici). Autoarea ne provoaca sa intelegem ca   “Noi traim intr-o stare de constiinta numita 3 D (sau dimensiunea 3), prima forma de constiinta umana si cea mai densa. Existam in aceasta materie numita corpul fizic vizibil, care, la randul lui, este inconjurat de un corp ezoteric invizibil.”

De fapt, terapia ezoterica propusa de specialistul Liana Armencea este absolut necesara nu doar pentru (re)descoperirea sanatatii noastre, pe plan fizic, psihic si emotional. Cartea socheaza la modul pozitiv prin bogatia de informatii valoroase (teoretice si practice – numeroase studii de caz si testimoniale) atat pentru (para)psihologi, terapeuti si medici, cat si pentru oamenii obisnuiti – fiind scrisa  intr-un limbaj extrem de accesibil: “Terapia ezoterica pe care o folosesc eu se ocupa de rezolvarea problemelor in plan ezoteric, rezolvare transmisa si in corpul fizic. Am lucrat sute de cazuri, cu rezultate uimitoare, pentru ca am ajuns la cauza care a generat problemele oamenilor in aceasta viata, ajutandu-ma de vietile lor anterioare, de legaturile facute cu membrii familiei lor de suflete si am inteles cum functionam si de ce avem cele mai multe probleme.”

Este o lucrare formatoare, educativa, care cultiva interesul publicului pentru ultimele descoperiri in domeniul psihologiei si al psihoterapiei. In acest sens, hipnoterapeutul ne dezvaluie faptul ca “Exista entitati negative, asa cum exista si entitati pozitive, care ne influenteaza mai mult sau mai putin existenta. (…) Cu ajutorul gandului, putem crea, el fiind o energie – energia gandului. (…) Exista si alte energii care formeaza o intreaga lume invizibila.”

Asadar, esti pregatit(a) sa intelegi ca mai exista si o lume nevazuta, cu ochii fizici? Sa descoperi entitati negative din lumea nevazuta, sa afli ca exista implanturi energetice, blocaje si despre pierderi de suflet ? Sa constientizezi ca traim in dimensiunea 3D, “o lume unde exista bine/rau, alb/negru, energie pozitiva/energie negative, cu multe provocari, multa energie negativa dar si cu liber arbitru (posibilitatea de a alege)”? Sa afli informatii inedite si utile pentru tine despre Valea Regilor, energia piramidelor, reciclarea sufletelor, Rasputin, Putin, cristale, mesaj de la Budha, despre Ramtha, Valeriu Popa, Krishna, Anastasia, Radu Cinamar, iubirea adevarata, suflete gemene, sufletele animalelor reincarnate, cele 5 cicluri ale umanitatii, radiestezie, glanda pineala si pituitara, semnul Crucii, cele 5 mesaje importante pentru oameni, arhoni, entitati plasmatice, tunelul de lumina etc? CLICK AICI PENTRU CARTE

Aceasta terapie ezoterica, hipnoza regresiva in vieti anterioare, este rezultatul muncii si cercetarii continue, a autoarei Liana Armencea – in calitate de hipnoterapeut (care induce starea de transa persoanei hipnotizate si conduce acea persoana spre informatiile de care are nevoie) – si a telepatului/mediumului Cornelia Iftinchi (care se conecteaza cu persoana hipnotizata de hipnoterapeut, de la care preia informatiile subliminale). Hipnoza regresiva in vietile anterioare acceseaza informatiile pe care sufletul le inregistreaza in timpul experientelor sale, acestea fiind inregistrate AND-ul/biblioteca Akasha a acestuia. Cititorii cartii beneficiaza si de descrierea practica a catorva sedinte de hipnoza regresiva.

Citind aceasta carte fabuloasa, vei reusi, pe rand, sa descoperi, sa intelegi si sa integrezi, pe de o parte, relatia dintre planul psiho-emotional si cel fizic, iar pe de alta parte, legatura dintre viata ta (cea actuala si cele anterioare), Creator si lumile invizibile. Ceea ce va avea un impact profund pozitiv in calitatea vietii tale. Pentru ca este vorba recuperarea de procente de suflet pierdute in urma traumelor, a suferintelor emotionale din viata actuala, dar si din vieti trecute, de resetarea conditionarilor negative care au declansat diverse boli sau probleme de viata, de “curatarea energetica” de entitati, implanturi energetice, blocaje, ruperea legaturilor energetice, anularea contractelor de saracie, castitate, cedare a unor parti de suflet din alte vieti etc.

In urma acestor “operatii” energetice, efectuate in timpul sedintei de hipnoza regresiva (de echipa de terapeuti de  Liana Armencea – Cornelia Iftinche), pacientii reusesc sa depaseasca obstacolele care le stau in calea sanatatii, fericirii si succesului lor, se inconjoara de ganduri pozitive, iubire de sine si de ceilalti, incredere in fortele proprii si in viata. Destinul poate fi schimbat!

“Terapie ezoterica prin hipnoza regresiva” de  Liana Armencea este cartea pe care o citesti pe nerasuflate si o intelegi cu emotie si speranta in inima! Foarte utila, gratie faptului ca se afla la intersectia mai multor discipline: psihogenealogie, sociologie, religie, psihanaliza, biologie, neurologie. In prezent, tehnologia informationala permite ca aceasta metoda terapeutica sa fie posibila a fi realizata la distanta, prin intermediul laptopului/calculatorului/tabletei/telefonului, realizandu-se un contact energetic eficient si rapid. CLICK AICI PENTRU CARTE

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

Lasa un comentariu