O carte-manual de cunoastere a sanatatii: „HARTA VINDECARII” de Gabi Badaluta

O carte surprinzatoare si complexa, care ne invita la o calatorie fascinanta de constientizare a traumelor suferite, in urma careia pot aparea vindecari care se petrec concomitent cu eliberari emotionale.

Pentru (re)descoperirea sanatatii noastre, pe plan fizic, psihic si emotional.

Un manual necesar pentru intelegerea profunda a legaturii speciale dintre emotii, psihic si corp.

Lucrarea socheaza la modul pozitiv prin bogatia de informatii valoroase (teoretice si practice), expuse, insa, intr-un limbaj accesibil oamenilor care nu sunt specialisti in psihologie si/sau medicina. Este, inainte de toate, o carte formatoare, educativa, care cultiva interesul publicului pentru ultimele descoperiri in domeniul psihologiei si al psihoterapiei. O carte-prieten pentru fiecare dintre noi, pe care o citesti si o intelegi cu emotie si bucurie in inima.

Este dedicata atat celor care au studiat Metoda Recall Healing, cat si celor care doresc sa o inteleaga si nu au deloc cunostinte despre aceasta stiinta. O citesti si o recitesti cu placere de fiecare data. Secretul ei? Te indeamna, prin numeroasele exemple si cazuri clinice, sa lucrezi cu tine, sa aplici solutiile prezentate si sa devii propriul terapeut. O carte foarte utila, unica, gratie faptului ca se afla la intersectia mai multor discipline: psihologie, sociologie, psihiatrie, psihanaliza, biologie, neurologie.

Autoarea cartii, Gabi Badaluta, psiholog si psihoterapeut, cu specializare in psihobiologie si psihosomatica, facilitator certificat Recall Healing si Total Biology, NMG, practician Calatoria – Brandon Bays, detine un Master in NLP si este profiler psihologic si analist de informatii cu semnificatie psihologica. A participat la numeroase conferinte nationale si internationale. Un psihoterapeut complet, am putea spune cu certitudine, un profesionist adevarat, care a aprofundat diverse curente de medicina emotionala, legile biologice aplicate asupra omului si medicina integrativa.

„HARTA VINDECARII. De ce apar bolile si comportamentele nedorite” este scrisa intr-un limbaj special dar si extrem de accesibil, atat pentru cunoscatori cat si pentru nonspecialisti, continand o multitudine de informatii necesare publicului larg. “De ce apar bolile si comportamentele nedorite?” este intrebarea fundamentala a cartii, la care psihologul Gabi Badaluta raspunde cu generozitate in cele 33 de capitole ale cartii, grupate in 3 sectiuni distincte: “Cine esti? Cine esti tu, cu adevarat?”; “Fiziologia conflictelor emotionale in biologie”; “Vindecarea”.

Fiind o lucrare exhaustiva, strabate teritorii diverse ale cunoasterii stiintei moderne numita Recall Healing si raspunde nevoilor de a afla „de ce”, de unde vin bolile, tulburarile si afectiunile noastre, de ce anumite lucruri se repeta atat de evident in viata noastra, de ce intalnim mereu acelasi tipar de oameni in viata noastra, de ce facem accidente si cat la suta din ceea ce ni se intampla este o coincidenta sau o pura sincronizare.

Mai mult decat atat, este prima carte-manual de cunoastere a sanatatii scrisa de un roman, in limba romana, despre constientizarea radacinilor emotionale ale bolilor si problemelor noastre de sanatate, atat fizice cat si mentale. Valoarea sa este incontestabila: descoperim si invatam, astfel, bio-logica din spatele repetitiei anumitor evenimente in viata noastra, psihogenealogie si resurse pentru vindecare.

Cartea este fundamentata pe diverse studii, fiind bine documentata si relevanta si prin acuratetea stiintifica a informatiilor oferite. Legaturile intrinseci dintre emotii, organe, afectiuni, adesea necunoscute oamenilor, sunt minutios si atent dezvaluite, astfel incat cititorii au accces la o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii. In plus, deoarece comunicarea cea mai eficienta este cea vizuala, informatiile stiintifice prezentate detaliat in acest volum sunt rapid asimilate de mintea cititorului si prin desene, grafice si tabele.

Cu alte cuvinte, este o poveste cuceritoare despre emotii, boli, vindecare si sanatate. Pentru ca atinge si teme precum cancerul, depresia, excesul de greutate, chisturile, probleme digestive, dementa, Alzheimer, tiroida si boli autoimune, insomnii, simbolistica viselor, probleme la copii etc. Pentru ca ofera metode si solutii inedite si exceptionale. Pentru ca vei deveni, astfel, propriul tau terapeut, un mic Sherlock Holmes al vietii tale, si vei reusi urmatoarele actiuni importante: sa sesizezi legaturile fine dintre boala si conflictele emotionale traite; sa intelegi schimburile informationale dintre psihic, creier si organ; sa constientizezi legatura dintre sursa bolilor si tiparele de viata; sa vezi fiinta umana reprezentata sub forma unui aisberg si sa intelegi ce se vede la suprafata si ce genereaza in interior; sa observi radacina emotionala a problemei pe care o ai.

Iar cel mai important, vei intelege cum poti sa vindeci si mai ales sa previi aparitia bolii! Deoarece cunoasterea dezvaluita de „HARTA VINDECARII. De ce apar bolile si comportamentele nedorite” de Gabi Badaluta este in deplina armonie cu: legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu conflictul de diagnostic, Linia Vietii, Ciclul Identitatii, bio-logica, arborele de familie, secretele in neam, vibratiile familiei, radacinile emotionale ale problemelor, ce este vindecarea etc, oferind o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare.

Citind aceasta carte fabuloasa, vei reusi, pe rand, sa descoperi, sa intelegi si sa integrezi relatia dintre planul psiho-emotional si cel fizic, ceea ce va avea un impact profund si esential in calitatea vietii tale. Astfel, invataturile Recall Healing, explicate pas cu pas de autoarea Gabi Badaluta, sunt completate de o documentare si o cazuistica proprie. Prin decodificarea acestora, vei putea sa intelegi si sa intuiesti ce sugereaza aceasta despre problemele emotionale si sensul sanatatii tale.

Asadar, esti pregatit(a) sa descoperi si sa intelegi ce se ascunde in spatele bolilor? Sa constientizezi radacinile emotionale ale bolilor si problemelor tale de sanatate, atat fizice cat si mentale, in afectiuni precum cancerul, depresia, excesul de greutate, chisturile, probleme digestive, dementa, Alzheimer, tiroida si boli autoimune, insomnii, simbolistica viselor, probleme la copii si altele? Sa devii propriul tau terapeut? Sa iti imbunatatesti starea ta de sanatate si chiar sa te vindeci? Citeste aceasta minunata carte-manual de cunoastere a sanatatii! VEZI AICI CARTEA

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

Lasa un comentariu