O carte minienciclopedie: „BIOLOGIA EMOTIILOR. Atlasul organelor” de Mihaela Alexandru

O carte inedita si complexa, care ne invita la o calatorie fascinanta in interiorul corpului uman si al vietii noastre. Pentru (re)descoperirea sanatatii, pe plan fizic, psihic si emotional.

Un manual necesar pentru intelegerea profunda a modului in care emotiile pot influenta sanatatea fiecaruia dintre noi.

Desi editata sub forma unui atlas deosebit de atractiv, aceasta carte-document este mult mai mult decat atat. Este dedicata atat celor care au studiat cele Cinci Legi Biologice ale Naturii descoperite de dr. Ryke Geerd Hamer, cat si celor care doresc sa le inteleaga si nu au deloc cunostinte despre aceasta stiinta.

O carte unica, gratie faptului ca se afla la intersectia mai multor discipline: anatomie, psihologie, Noua Medicina Germanica. Scrisa intr-un limbaj special dar si extrem de accesibil, atat pentru cunoscatori cat si pentru nonspecialisti, lucrarea contine o multitudine de informatii necesare publicului larg. Alaturi de grafice si tabele, pentru fiecare organ in parte. La care se adauga multiple studii de caz, atat din partea autorului cat si a altor specialisti romani in Noua Medicina Germanica. In finalul cartii, o impresionanta bibliografie (din doctori si experti romani si straini) si un index alfabetic (al bolilor) necesar completeaza in chip fericit aceasta lucrare.

Este poate prima minienciclopedie, scrisa de un roman, in limba romana, despre Noua Medicina Germanica. O poveste cuceritoare despre emotii, boli, vindecare si sanatate.

Cunoasterea dezvaluita de „BIOLOGIA EMOTIILOR. Atlasul organelor” de Mihaela Alexandru este in deplina armonie cu legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman, oferind o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare.

Citind aceasta carte fabuloasa, vei reusi, pe rand, sa descoperi, sa intelegi si sa integrezi, in atentie relatia dintre planul psiho-emotional si cel fizic, ceea ce va avea un impact profund si esential in calitatea vietii tale. Astfel, invataturile Noii Medicini Germanice, explicate pas cu pas de autoarea Mihaela Alexandru, sunt completate de o documentare si o cazuistica proprie.

Psiholog, formator si consilier acreditat A.N.C/CNFPA, Mihaela Alexandru a urmat in anul 2011 cursul intensiv de Noua Medicina Germanica sustinut de ing. Helmut Pilhar. Prin decodificarea Noii Medicini Germanice, create de dr. Ryke Geerd Hamer, vei putea sa intelegi si sa intuiesti ce sugereaza aceasta despre problemele emotionale si sensul sanatatii tale.

“Dorinta mea este sa vad cat mai multi oameni sanatosi care traiesc o viata fericita,

plina de energie si cat mai multi oameni constienti de propriile ganduri si emotii,

in fiecare clipa a vietii lor.”

Psiholog Mihaela Alexandru

Fara pretentia de a fi o lucrare exhaustiva, cartea este fundamentata pe diverse studii, fiind bine documentata si relevanta si prin acuratetea stiintifica a informatiilor oferite.

Legaturile intrinseci dintre emotii, organe, afectiuni, adesea necunoscute oamenilor, sunt minutios si atent dezvaluite, astfel incat cititorii au accces la o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii.

In plus, deoarece comunicarea cea mai eficienta este cea vizuala, informatiile stiintifice prezentate detaliat in acest volum sunt rapid asimilate de mintea cititorului. Volumul beneficiaza si de o editare exceptionala: pagini color, hartie alba, lucioasa.

Esti pregatit(a) sa descoperi si sa intelegi ce se ascunde in spatele bolilor tratate ce continua sa recidiveze, in afara factorilor externi (germeni, bacterii, microbi, fungi)? Vrei sa cunosti raspunsul la intrebarea “De ce ne tot imbolnavim?” Citeste, asadar, acest minunat manual de cunoastere a sanatatii!

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


fb-share-icon0

6 comentarii la O carte minienciclopedie: „BIOLOGIA EMOTIILOR. Atlasul organelor” de Mihaela Alexandru

 • Ardelean  spune:

  Buna , as dori sa stiu cat costa “Biologia emotiilor… ” si , daca o comand , cat dureaza expedierea cartii ?
  Multumesc !

 • Great Fashion  spune:

  Buna ziua! Pentru a cumpara cartea, in cadrul articolului, dati click pe titlul cartii si pe pagina respectiva de facebook fie scrieti emsaj, fie dati telefon si aflati toate detaliile necesare. Lectura placuta va dorim!

 • Adriana  spune:

  Buna ziua!As dori sa comand Cartea Biologia Emotiilor..

 • Florica ion  spune:

  Ma intereseaza cartea
  Cum o pot comanda

 • Great Fashion  spune:

  Buna ziua!
  Pentru a cumpara cartea, dati click pe titlul cartii, din cadrul articolului.

 • Great Fashion  spune:

  Buna ziua!
  Pentru a cumpara cartea, dati click pe titlul cartii, din cadrul articolului.

Lasa un comentariu