O carte-unicat despre Tarot, pentru descoperirea divinului din noi

“Calea Tarotului”

de Alejandro Jodorowsky si Marianne Costa

Daca vorbim de Arta tarotului, avem nevoie de o lucrare cu adevarat argumentata stiintific, scrisa  dincolo de latura de arta divinatorie. Pentru ca Tarotul este, mai presus de orice, un extraordinar instrument de autocunoastere si de reprezentare a profunzimilor sufletului, care nu se supune niciunei forme de rigiditate.

Va invitam, asadar, la o noua lectura transformatoare, marca Alejandro Jodorowsky. O carte-unicat.

Prima carte despre care v-am vorbit recent recent, “Metagenealogia. Familia este si comoara, si capcana” de Alejandro Jodorowsky si Marianne Costa, este scrisa la granita dintre psihosamanism, psihomagie si rolul arborelui genealogic in viata fiecaruia dintre noi si a intregii familii. O pledoarie pentru descoperirea divinului din noi, o carte exceptionala, pentru intreaga familie!

Compus din 22 de arcane majore si 56 de arcane minore, Tarotul a traversat culturile si veacurile, originile sale nefiind cunoscute pe deplin. O sursa inepuizabila de simboluri, “Calea Tarotului” este o invitatie intr-o aventura spirituala, lansata de Alejandro Jodorowsky.

Cine este autorul?

Figura-cult a cinematografiei si literaturii contemporane, Alejandro Jodorowsky este scriitor, actor, scenarist si regizor, reprezentant al filmului de avangarda si deschizator de drumuri in tot ceea ce tine de curentul transgenerational. A studiat timp de aproape jumatate de secol arborele genealogic, dar si Tarotul de Marsilia, de care se foloseste in consultatiile sale, apeland, de asemenea, la interpretarea actelor simbolice, la psihosamanism si la psihomagie. Marianne Costa i-a fost alaturi timp de 16 ani, predand ateliere terapeutice de psihomagie, psihogenealogie si Tarot.

Lucrarile sale pledeaza pentru eliberarea de obstacolele emotionale si mentale care sa ne ajute oameni sa ne onoram stramosii si sa ne imblanzim egoul personal.
In aceasta noua carte, Tarotul, structurat asemenea unei „catedrale nomade“ sau unei mandale,  este atat o reprezentare a lumii materiale, cat si a celei spirituale, ajutandu-l pe cel care il consulta sa ajunga la esenta sa, la ceea ce este innascut in el si nu dobandit.

Ce contine aceasta carte?
• Toate cele 22 de arcane majore si 56 de arcane minore interpretate detaliat;
• Exercitii si exemple de interpretari cu diferite combinatii de arcane;
• Prezentarea fascinantului parcurs al lui Alejandro Jodorowsky si a formarii si experientei lui in citirea Tarotului;
• Numerologia si culorile in Tarot;
• Strategii de lectura a cartilor de Tarot;
• Planse color cu Arcanele majore si Figurile din Tarot;
• Tarotul ca instrument de autocunoastere.

De asemenea, fiecare carte de Tarot contine o interpretare proprie, exceptionala, a autorului, cuvintele-cheie si interpretarile traditionale necesare. Aceasta lucrare, “Calea Tarotului”, este impresionanta, are 523 pagini, si o valoare aparte, fiind conceputa la intersectia dintre numerologie, interpretarea actelor simbolice, psihogenealogie, psihosamanism si psihomagie. Nu ezitati sa o aveti in biblioteca dvs! CLICK AICI PENTRU CARTE

Jodorowsky a dus arta Tarotului la o profunzime extraordinara, explorand legaturile nevazute dintre cartile propriu-zise si energia la care vibreaza fiinta umana. Folosind o noua abordare bazata pe simbolism si pe limbajul optic pentru a crea o imagine in oglinda a personalitatii, ne propune astfel o fabuloasa calatorie spre acceptare si vindecare. CLICK AICI PENTRU CARTILE SCRISE DE JODOROWSKY

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

fb-share-icon0

Lasa un comentariu